Video; Svarer på spørsmål om LV Neverfull

Noen spørsmål?

Video; Mine favoritt hårprodukter

Har testet ut flere produkter over tid og spilt inn en video der jeg viser mine favoritter hva gjelder hårprodukter! Håper dere liker den, og at dere kan se bort fra det grusomme startbildet... Nå skal jeg ut å fly, hvor jeg skal er hemmelig enn så lenge! Ha en super mandag <3 Hva synes dere?

Roomtour-video

Da er det endelig klart til å vise dere rommet mitt, i en roomtour-video! Underveis i videoen har jeg lagt inn kommentarer på hvor de forskjellige tingene er fra, men om jeg skulle ha glemt noe eller dere rett og slett lurer på noe - er det bare å legge igjen en kommentar! Håper dere liker den, også er jeg veldig spent på hva dere syns om rommet mitt! Enjoy <3 Hva synes dere??

Videotutorial; Bakgrunn

God morgen, og god mandag! Dette her tror jeg er en av de mest etterspurte innleggene ever her på bloggen min, og endelig fikk jeg tatt meg sammen og lagd denne videoen til dere. Sikkert litt dumt for min del, for nå kan dere lage deres egne bakgrunner og har ikke lenger bruk for meg :( Likevel vet jeg mange har ønsket å vite hvordan jeg lager bakgrunnene jeg lager, og her kommer altså video der jeg viser og forklarer hva jeg gjør! Det er ikke noe hokus pokus akkurat, ganske enkelt - så håper dere liker videoen og at dere viser meg hva dere lager! Er dette noe dere vil jeg skal gjøre mer av? Og hva synes dere om tutorialen? Jeg vil gjerne forbedre meg så let me know!

youtube-girlyfavourites

Hey girls!Selv om denne dagen har bestått mest av pakking og gjøremål har jeg innimellom virkelig hatt søndag - pysjamas, sminkefri med brownies og youtube på autoplay av mine beautyfavoritter! Tenkte å vise dere noen av videoene jeg liker best, for jeg selv elsker å se hva andre pleier å se på. Håper dere finner noen videoer dere også liker! Hun her syns jeg er utrolig flink, skikkelig naturlig pen og dessuten veldig morsom. Elsker denne looken! Lauren har jeg fulgt i mange år nå, hun er kjempeflink, søt og alltid 'on point' med sminken! Verdt en titt, absolutt. Herregud så pen, får meg til å ville kjøpe SÅ mye ny sminke og inspirerer stadig med sminkevideoene sine! Sååå flink og skjønn jente, også hun er utrolig god med sminkehånda og vet hva hun driver på med. SÅ vakker, så morsom og jeg er såå misunnelig på veska herregud Herregud, første gangen jeg så denne videoen browsa jeg youtube for å finne ut hvordan jeg kunne få grått hår, også kom jeg over denne og ble helt sl...

Video; Everyday makeup-look

- Husk å skru opp kvaliteten til full HD - BASE:Foundation: M.A.C Matchmaster spf 15 #1Concealer: Estee Lauder double wear concealer #Warm light /mediumSetting powder: M.A.C mineralize skin finish Natural #Light plus GLOWBronzer: Guerlain terracotta4. Seasons #02Blush: M.A.C sheer tone blush #Pinch meHighlighter: M.A.C mineralize (Gammel, så ikke i salg lenger)LITTLE EXTRALipliner: M.A.C #BeetLeppestift: M.A.C #PlumfulØyebrynsstift: Anastasia brow wiz #Medium AshFINISHEyeliner: Dior Addict IT-line #blackMascara: MaxFactor Clump Defy #Black Håper dere likte videoen, og om dette er noe dere ønsker mer av - ikke nøl med å legg igjen en kommentar, gjerne med tips om hvilke typervideoer dere vil se mer av! Setter stor pris på det og skal selvfølgelig gi dere det dere vil ha. Nå står en stor tallerken sushi klar før jeg drar på jobb, håper dere har en fin torsdag, kos og klem Likte du looken?

VIDEO; MAST curling wands

//Skrevet i samarbeid med Makestyle Husk å sett på full HD! MAST Curling wand vol. 1 finner dereherI MAST Curling wand vol. 2 finner dereherI Varmebeskyttende spray fra Gun-Britt finner dereher Hvilken av disse to vil dere ha?Legg gjerne igjen en kommentar i kommentarfeltet - jeg svarer alle spørsmål♥

Sangvideo - egenlagd låt

Tenkte å dele denne med dere! Postet den for noen år tilbake også, og fikk veldig god respons tilbake fra de leserne jeg hadde da. Men siden da har jeg fått mange nye og sikkert mistet mange gamle, så nå lurer jeg på hva dere synes?

Skjult kamera - hjemsøkt lokale

Heiii! Kom over denne utrolig morsomme og skumle videoen noen fra Brønnøysund har lagd, og syntes spøken var så bra at jeg ville dele den med dere. Hadde selv sikkert tisset på meg om det var jeg som ble lurt! Hadde dere blitt skremt eller?

Video fra turen til NEW YORK

Heii og god søndag♥ Nå er endelig filmen fra turen jeg var på i New York ferdig, flinke Sivert som var eneste gutten med fra Norge filmet hele tiden underveis, og det er han som har lagd den - så jeg tenkte nå å dele den med dere :-) Så får dere et litt bedre innblikk i turen jeg desverre fikk blogget veldig lite fra! Hva synes dere?

Video fra Los Angeles

Før jeg reiste på språkreise til California fant jeg en fantastisk bra lagd timelaps-video fra Los Angeles lagd av to menn fra USA, - Ralph og Randy. Jeg postet videoen på bloggen min og fikk mail fra disse karene like etterpå, der de takket meg for å ha postet videoen deres så de fikk flere views! Jeg tenker at det skulle bare mangle når de lager film så bra som de gjør, og poster derfor med glede deres tredje timelapsevideo av mitt andre hjem L.A. Enjoy♥ Er den ikke utrolig fin?

Favorittreklame

Dette innlegget er ikke skrevet i samarbeid med Momondo, eller i samarbeid med noe som helst selskap for den saks skyld, selv om det nok kan se mye sånn ut. Jeg bare ble helt forelsket i denne reklamen som vistes før kinofilmen vår begynte i kveld, at jeg måtte dele den med dere. Fint å se at noen gjør så mye ut av reklame som mulig, at det blir noe jeg liker å se på i motsetning til reklamer jeg helst vil skippe for å få se filmen jeg venter på. Denne reklamen er så veldig meg, og jeg kjenner at Thor Heyerdahl'en i meg drømmer seg fullstendig bort, og vil helst booke ny reise allerede før jeg har satt føttene tilbake på norsk jord. Håper dere tar dere minuttet til å se den, sett gjerne på HD og peis på fullskjerm, og nyt! Likte dere den?

Innkjøpsvideo - NEW YORK

Her har dere innkjøpsvideoen! Desverre tok minnekortet slutt helt i slutten av videoen, så jeg fikk ikke med solbrillene mine og delen der jeg sa takk for meg, men det kan dere vel leve uten? Håper iallefall dere liker denDessuten har jeg nesten ikke med noen av klærne jeg kjøpte, siden mye av det var vanlige basicklær fra butikker man også finner i Norge, bare for å ha klær å gå i siden baggasjen var borte. Så tok bare de 'kule' tingene, siden det er mest interessant for dere å se! Husk å endre kvaliteten til 720p! Hva synes du om innkjøpene? Noe du kunne tenke deg?

sminkevideo; - Sommerlook

Heii kjære lesere!♥ Nå er sommeren rett rundt hjørnet, og det betyr rosa lepper, et hint av rosa i kinnene og en naturlig look som passer til lange dager ute i solen. Den tykke foundationen skal pakkes vekk til høsten kommer, og mineralpudder og BB-creams skal letes frem. Jeg har fått forespørsler etter å lage sminkevideo der jeg viser en lett og naturlig fin look til de varme dagene vi har i møte, and here it is! Husk å endre kvaliteten til 720p, håper dere liker den! Produkter brukt i videoen: BB cream, Top secrets - YSL #Medium ( Parfymelle )Concealer - Diorskin Nude #1 (Parfymelle )Øyebrynspenn - Anastasia Brow Wiz #Ash blonde ( Parfymelle )Highlightingpenn - YSL Touché éclat #2Øyeskygge - Naked eye palette fra Urban Decay, #SinEyeliner - Shocking effet faux xils, YSL #sort ( Parfymelle )Mascara - Clump Defy #sortBlush - M.A.C Cosmetics #Pinch meSetting powder - Bobbi Brown, sheer finish pressed powder #Soft sand 5Lipgloss - Lip lover, Lancôme #316 ( Parfymelle ...

Valentine's makeup tutorial

//Innlegget er skrevet i samarbeid med Inglot og Miinto, men jeg kan love dere at jeg bare bruker produkter jeg liker På fredag er det Valentine's day, og i dag tenkte jeg å vise dere hvordan man kan sminke seg i duse rosafarger for en romantisk og søt look for kjærlighetens dag! Foundation - Dior forever #020Finishing powder - Bobbi Brown Sheer Finish Pressed Powder #5 Soft sandConcealer - Dior nude #001Highlighting concealer - Ysl touche éclat #2Solpudder - Too faced chocolate soleil Medium / Deep matte bronzer Øyebrynspenn - Billion dollar brows HER(Ny favoritt!)Øyeskyggeprimer - Urban DecayØyeskygge - Nude tude, The Balm HER(nesten den samme)Eyeliner - Ysl shocking eyeliner effet faux cils #1Mascara - MaxFactor Clump DefyLipsyl - Lip defence treatment, Inglot HER(DENNE ER PÅ TILBUD NÅ!)Lip paint - AMC Inglot #57 HER(DENNE ER OGSÅ PÅ TILBUD NÅ!)Lip gloss -Sleeks VLC #71 HER Hva synes du?

Favorite makeup-tutorials

Siden dagen's høydepunkt var å rulle ned trappene for å spise middag, og resten av dagen gikk til å ligge i senga med youtube på autoplay har jeg kommet over SÅ mange fine makeup-tutorials! Fikk veldig mange kjempefine tips fra verdens beste lesere om youtube-channels som var verdt en titt, så noen av videoene under er av de dere anbefalte! Det negative med videoer som disse er at jeg får lyst på ALT, haha, tok meg selv i å nettopp bestille et sminkebord fra Ikea liksom. Så.. kos dere med videoer, det har iallefall jeg gjort i hele dag! Smokey cat eye tutorial Foundation routine tutorial Prom makeup tutorial Alena Shishkova inspired tutorial Quick and easy makeup routine Noen du likte?

Mine favoritt youtube-channels

Beautydept er en youtubekanal som regelmessig legger ut kjempefine og enkle tutorials, både til hår og makeup! Og jentene som viser tutorialsene er jo bare såå fine, elsker Lauren Conrad! Denne jenta er SÅ skjønn, og jeg kan sitte i timesvis bare å drømme meg bort i alle de fine videoene hun har, blir alltid skikkelig inspirert! Hun har så uendelig mye fin sminke og ja, liker henne kjempegodt. FYflate for ei dame, sinnssykt pen og er det noe hun kan, så er det å style seg selv. Både sminke og hår ser alltid smashing ut, og hun kan det med å skille seg ut. Perfekt å sløve på søndager til videoene hennes, hun er favoritten min! Denne jenta kommer med utrolig mange smarte tips og triks jeg lærer mye av hver gang, dessuten er også hun i likhet med de andre kjempepen og inspirerer meg i hver video. Verdt en titt! Har du noen av de samme? Gjerne link meg til dine om du har noen andre!

Roomtour

God søndagsmorgen fininger♥ Da jeg kom hjem fra jobb i går hadde pappa skrudd opp lysekronen min og det endret virkelig hele rommet! Lyset ble hvitt og fint istedenfor det forferdelige lyset med gult skjær som var tidligere. Nå mangler bare å male veggene hvite og pusse gulvet og lakke det lysere så er værket komplett! Er faktisk kjempefornøyd med hva det lille hullet av et rom har blitt, trives! Nå skal resten av søndagen nytes med prison break og♥♥ sure sopp ♥♥ Har prøvd å laste opp denne videoen siden klokken 15 i dag men internett har vært ute helt siden da så lastet den endelig opp i irritasjon via mobilnett nå, blir dyrt men det får bare være. Håper dere liker den, og fortsatt god romjul og søndag♥

Video: Tutorial - Hvordan lage GIF

Fikk spørsmål om å vise hvordan man lager GIF, altså, bilder som 'beveger' seg, og også om hvordan man får en GIF inn på et blogginnlegg. Spilte derfor fort inn en film der jeg viser det, så håper dere som lurte på dette ble fornøyd og er det noe dere ikke skjønner eller bare lurer på er det bare å spørre :-) Likte du tutorialen? Noe du lurer på?

Video: - Los Angeles

God morgen vakre dere! Nå er jeg på jobb så dette er et forhåndsinnstilt innlegg sånn at det ikke er helt stille på bloggen når jeg er opptatt med andre saker. I dag tenkte jeg å poste en video! :-D Før jeg reiste til California postet jeg en video som dere likte veldig godt, og nå har de menneskene som lagde den videoen lagd en oppfølger! Videoen viser timelapses rundt om i Los Angeles, og når jeg ser på videoen kjenner jeg bare en stor klump i halsen. Savner alt sååå mye :-( Er ikke noe tvil om at en vakker dag skal jeg tilbake, møte de samme fine menneskene og ha det like bra once again. Håper dere liker videoen♥ Likte du videoen? Ha en fin dag, herlige

Videotutorial - Hårbøyleflette

Fikk utrolig mange spørsmål om å lage en video der jeg viser hvordan jeg lager denne typen flette som på bildet under, så nå har jeg gjort mitt beste selv om det er vanskelig å vise hvordan jeg fletter sånn at det vises godt på filmen. Flettemetoden er den samme som når man fletter pariserflette, bare omvendt, så isteden for å ta med hår over, tar man med hår under. Håper dere skjønner hva jeg mener når dere ser filmen! Håper dere liker den♥ Hva synes du?

Video; innkjøpsvideo København

God søndagskveld kjære lesere, hatt en god helg? Her i huset har søndagsånden lagt seg og jeg skal snart springe over til en venninne og se film, men først tenkte jeg å dele innkjøpsvideo jeg spilte inn i kveld til dere fra København! Spilte også inn hårvideo, men rekker ikke redigere den før jeg drar, så den får komme i morgen. Kjøpte jo ikke så mye, men siden så mange ville jeg skulle lage innkjøpsvideo likevel gjorde jeg det. Håper dere liker den♥ Hva synes du?

Video tutorial - Figurer med tekst inni

God morgen! I dag skal jeg prøve å komme meg på skolen selv om jeg aller helst vil fortsette dagen i senga mi, men vil ikke ha mer fravær nå + at vi har prøve og jeg trenger å hente noen bøker. Har fått mange forespørsler om å lage en tutorial på hvordan man kan redigere sånne figurer med tekst inni som jeg pleier å poste, og det kan jeg jo selfølgelig! Er jo som sakt syk, så stemmen min høres helt katastrofal ut på videoen, og selv om jeg har redigert 'mute' over de gangene jeg snufser og hoster er det fremdeles ganske uelegant guidet gjennom tutorialen, men håper dere forstår hovedpoenget. Hva synes du om den? Reiser ikke før klokken 18, så komme flere innlegg før den tid♥

VIDEO: -Svar på spørsmålsrunde

Det tok bare tre måneder da, før jeg endelig fikk spilt inn svar på spørsmålsrunden til dere, haha. Men nå er det gjort, og jeg blir å spille inn flere deler da det fortsatt er maaaaange spørsmål igjen! Håper dere er fornøyd med del 1, og at dere vil ha en del 2♥ Ja eller nei til del 2? Er forresten skikkelig glad akkurat nå selv om jeg har pådratt meg en forkjølelse eller noe, fordi jeg nettopp snakket med rora og når jeg er i København skal vi møtes endelig igjen, gjensynsglede♥♥

sminkevideo

Hadde egentlig ikke tenkt å lage en slik video noen sinne på denne bloggen, men da over halvparten av stemmene i 'hvilket innlegg skal jeg lage'-innlegget svarte et rungende ja til sminkevideo tenkte jeg at det ikke kunne skade. Lyset og alt ble skikkelig dårlig, og jeg var på nippet til å ikke legge ut videoen i det hele tatt siden kvaliteten ble crap :-( Skikkelig missfornøyd! Lager ny når jeg får bedre lys, og bedre tid! Brukte skikkelig lang tid, sminket meg på en søndag (som er galskap i seg selv) også ble resultatet elendig. Men som sakt, kommer ny! Tenkte bare å legge ut denne så dere ikke tror jeg har glemt løftet mitt. Spilte også inn svar på spørsmålsrunden, så har masse redigering forran meg! :-D Hva tror dere? En ny må til, ikke sant?

VideoTutorial, -Hvordan redigere flere av seg selv

Hei! Her kommer tutorialen dere har hatt lyst på den stund. Den er veldig enkel, men krever litt arbeid på forhånd, man kan ikke ta hvilke som helst tilfeldige bilder fra dataen liksom, men ta fler bilder med samme bakgrunn. Forklarer det bedre nedenfor! :-D Håper dere liker den♥ Det første man må huske når man skal gjøre denne tutorialen er å ta bilder meg kamerastativ, sånn at man er sikkert på det er kun objektet (deg) som flytter på seg. Det neste du må gjøre er å huske på å røre på seg når du tar bilder. Stå litt til høyre, stå litt til venstre. Ta så mange bilder du vil, og rediger inn så mange eller så få av seg selv som du vil :-) Se videoen under for redigeringen! Link til pixlr HER Likte du tutorialen?

Video: Tutorial - Speile bilder om midten

Heeei alle sammen! Unnskyld for at det aldri kom noen video til dere i går, men jeg har faktisk så uendelig mye arbeid på skolen om dagen at det er til å grine av. Skal lære meg så utrolig mye fransk til i morgen og etter en hel dag pugging i går kan jeg nå såvidt første avsnitt liksom. Blir superstressa og jaaa, dere er sikkert ikke så sykt interessert i franskleksa mi siden dere nok har deres egne problemer, så skal slutte å snakke om det og heller la dere kose dere med tutorialen jeg har lagd til dere. Håper dere liker den♥ NETTSIDEN JEG BRUKER: PICMONKEY.COM ♥ Er tutorials noe dere vil se mer av? :-)

Innkjøpsvideo del 2

Takket være en veldig snill nabo, (Johanna♥) fikk jeg lånt meg lader til mac'en og fikk redigert og lastet opp innkjøpsvideo del 2! Klapp på skuldra til meg for bra bloggliv i dag. Nå er det ufattelig mye fransklekser jeg må gjøre, pluss økonomien jeg ikke skjønner noenting av. Jeg var forresten ute å mørkekjørte i gårkveld, måtte plutselig tenke på ENDA fler ting samtidig mens jeg kjørte, langlys skulle slås på og av for hver bil mens jeg suste av gårde i 80km/t noe som virker sinnssykt fort når jeg bruker kjøre i 40. Gikk faktisk likevel bra, og ingen døde som følge av meg på veien i går heller :-D Her er videoen, håper dere liker den, og beklager for den skjelvne stemmen min, men er forkjøla and my voice is out of control for å si det sånn da. Se den i full HD 1080 og skru opp lyden! :-D Likte du videoen?

Innkjøpsvideo

Veeeeeeldig mange har etterspurt en innkjøpsvideo fra USA, og her kom del 1! Håper dere liker den og at dere klarer å se hva det er jeg prøver å vise, siden jeg har fastoptikk og ikke kunne zoome ut med objektivet. Andrevalget var photobooth men tenkte det ble for galt å bruke når jeg har kamera til mange tusen kroner, så here you goo:

Video: Tutorial, bilderedigering

Hei og god morgen! Siden så mange spurte etter tutorial på hvordan man redigerer sånne bilder som det under her, har jeg lagd en kort og rask video der jeg viser hvordan man gjør nettopp det. Det er veldig enkelt, og helt gratis! Link til nettsiden jeg bruker i begynnelsen, her.Håper dere forstår forklaringene mine, og at dere får det til selv! Gjerne link bildene dere lager til meg i en kommentar, så får jeg se :-) Ha en fin dag videre!

Video

Hei! I går hadde jeg ganske mye på planen, så ble bloggfri men det må til en gang i blandt det også. Tenkte å dele en video jeg lagde for nøyaktig ett år siden nå, en minnevideo fra grunnskolen som ble lagd i anledning vitnemålsutdelingen i 10ende klassen. Blir glad og trist og alt mulig samtidig av å se denne filmen, glad fordi det var en utrolig fin tid jeg alltid vil minnes, men litt trist fordi det er over. Fineste klassen min♥ - Hva synes du om videoen?
hits