Bakgrunner Januar

Har lagd månedens skrivebordsbakgrunner, denne gangen 2 stykker i sort/hvitt og en i fine sommerlige farger - for å drømme seg bort til varmere dager! Håper dere liker noen av dem, og lik innlegget om dere vil ha bakgrunner i samme stil til iPhone! Høy kvalitet her Høy kvalitet her Høy kvalitet herHvilken likte dere best?

Bakgrunner for iPhone

Bakgrunn HER // BakgrunnHER // BakgrunnHER Heihei! Her kommer noen vinterbakgrunner til iPhone, og en for Desember! De er egentlig tilpasset iPhone 5, så hvordan der er med iPhone 6 og dens format er jeg usikker på, men dere kan jo teste det ut og se hvordan det funker :) Håper dere liker dem! Hvilken likte du best?

Bakgrunn for November

Denne får dere i HD-kvalitet HER Guri malla dette brukte jeg megalang tid på! Redigeringsprogrammet jeg bruker har bestemt seg for å ikke fungere med Apple's nye oppdatering av Macbooks systemer, så ingen av bakgrunnene jeg lagde først ble lagret (så gikk skjermen i frys og jeg måtte restarte hele browseren og mistet alt...) Sykt kjedelig. Men Til slutt fikk jeg lagd denne fine bakgrunnen for November, og vinteren generelt! Tenker å kanskje lage flere i nærmeste fremtid om dere har lyst på et litt større utvalg? Let me know! Er forresten vanvittig travel om dagen, jobber både på min nye (og fantastisk flotte) arbeidsplass Illum, samtidig som jeg jobber med eksamensoppgaver og har noe å henge fingrene i 24 timer i døgnet. Hadde en super weekend i København nå i helgen for dere som har spurt om det, fikk handlet litt julepynt, gått på kino og hatt etterlengtet familiekos med Helen! Vil dere ha flere bakgrunner for November? Lik innlegget og legg gjerne igjen en kommentar om hva der...

Bakgrunner for September

Denne i HD finner dere HERDenne i HD finner dereHER Denne i HD finner dereHER Hvilken likte dere best?

bakgrunner juli

Last ned denne i high definition HER Last ned denne i high definitionHER Last ned denne i high definitionHER Last ned denne i high definition til mobil:iPhone 5 HER I iPhone 6 HER I iPhone 6 pluss HER Nå har jeg brukt flerfoldige timer på å lage bakgrunner til dere, så nå håper jeg dere er fornøyde! Gikk for en veldig enkel stil denne gangen, med sort og hvit som hovedfarger. Også lagde jeg bakgrunn til flere typer iPhone også, så nå håper jeg dere liker dem! Likte dere dem? Hvilken likte dere best?

Bakgrunner Juni

God morgen skjønne lesere! Har fått veldig god respons på bakgrunns-innleggene mine tidligere, og mange spørsmål om å lage nye til Juni måned, and so I did! Denne gangen også med fire forskjellige bakgrunner til låst-skjermen på iPhone 5 og 5s! De passer kanskje til andre typer mobiler også, det får dere bare teste ut, er veldig usikker på formatet på andre typer mobiler så kan ikke si noe sikkert :) Håper dere liker dem! (Tenk at det er JUNI allerede i morgen, dere??) Denne i god kvalitet her. Denne i god kvalitet her. Denne i god kvalitet her. Bakgrunner for iPhone 5 / 5s i god kvalitet:1. her I 2. her I 3. her I 4. her Hvilken likte du best?

Bakgrunner, April

Denne får dere i best kvalitet her. Denne får dere i best kvalitet her. Denne får dere i best kvalitet her. Denne får dere i best kvalitet her. Denne får dere i best kvalitet her. Hvilken bakgrunn likte dere best? Vil gjerne ha feedback slik at jeg vet hvilken type bakgrunn jeg bør lage til kommende måneder! Lik også gjerne innlegget om du vil ha slike innlegg hver nye månede♥

Bakgrunn Februar

Denne i god kvalitet her

Bakgrunner for Desember

Skrivebordsbakgrunner for Macbook Denne får dere i stor kvalitet HER Denne får dere i stor kvalitet HER Bakgrunner for iPhone 5 Denne får dere i stor kvalitet HER // Denne får dere i stor kvalitet HER Har alltid kommet på å lage skrivebordsbakgrunner så sent i måneden, så denne måneden tenkte jeg å være litt på forskudd! Så her har dere bakgrunner for både Macbook og iPhone til Desember. Dere kan selvfølgelig bruke dem om dere har andre typer telefon eller data, er bare litt usikker på om formatet blir like bra da, kanskje det blir uklart liksom, men det er jo bare å prøve seg frem! Håper dere liker dem♥ Hvilken av disse likte dere best?

iPhone bakgrunn november

Hva synes dere om at jeg har startet med bakgrunner for iPhone? Noe jeg skal fortsette med?

Bakgrunner for November

Heii fine lesere♥ Her kommer skrivebordsbakgrunner for November, bedre sent enn aldri, eller hva? Liker best den første, og har den som bakgrunn selv! Sååå koselig å åpne macbooken og se på alt det fine November innebærer; tykke strikkegensere, krus med kakao, pakke inn julegaver, fyr i peisen og kanskje tilogmed snø? Det er deilig med sommer, men vintern er altså ikke så verst den heller! Er dere ikke enige? Tiden vi går inn i er jo kosetiden på året, så jeg håper dere koser dere rundt om i landet♥ Denne får dere i full kvalitet HER Denne får denne HER Skal du bruke noen av skrivebordsbakgrunnene? Isåfall, hvilken?

Bakgrunner for Oktober

Denne får dere i god kvalitet HER Denne får dere i god kvalitet HER Denne får dere i god kvalitet HER Denne får dere i god kvalitet HER Hadde planer om å lage skrivebordsbakgrunner for September, men det ble aldri noe av så nå har jeg vært tidlig ute og lagd noen kjappe bakgrunner for Oktober! Håper dere liker de, legg gjerne igjen en kommentar om du vil bruke en av dem! Hvilken likte dere best?

Skrivebordsbakgrunner for August

Denne får dere i full kvalitet HER Denne får dere i full kvalitet HER Denne i full kvalitet HER Denne får dere i full kvalitet HER

Skrivebordsbakgrunner for Juni

Da var det Juni, sinnssykt å tenke på! Halvveis i året allerede, og det føles som jeg nettopp sto frossen og kledd i nylonstrømper med raketter og champagne for å feire det nye året! Her har dere to skrivebordsbakgrunner jeg lagde i full fart, skal lage noen flere senere men først har jeg andre ting på planen som skal prioriteres aller først! Håper dere liker de♥ Denne i full kvalitet HER Denne i full kvalitet HER

Skrivebordsbakgrunner for Mai

Denne får du i stor størrelse HER Denne får du i bra kvalitet HER Denne får du i bra kvalitet HER Denne får du i bra kvalitet HER Hvilken likte du best? :-)

Skrivebordsbakgrunner for Mars

Har fått så god respons på skrivebordsbakgrunnene jeg har lagt ut før, så gjør det nok en gang, -denne gangen for vårmåneden Mars. Håper dere liker dem, om om dere vil bruke noen er det hyggelig om dere sier fra hvilken dere vil bruke, så skjønner jeg hvilken type bakgrunn jeg kan lage flere ganger :-) Er forresten mobilbakgrunner noe dere vil ha? Stort bilde finner dere HER Link til stort bilde HER Link til stort bilde HER Link til stort bilde HER

Bakgrunner til iPhone, Februar

Prøvde meg på noen bakgrunner til iPhone i dag, og fant liksom ikke helt ut av hvilken størrelse de burde ha så lagde 3 forskjellige haha.. Håper de passer og at kvaliteten ikke blir crap! Den øverste er forresten fra weheartit, jeg bare ordnet kvaliteten og størrelsen på den :-) Noen du likte?

Skrivebordsbakgrunner for Februar

Denne finner dere i stor størrelse HER Denne får dere i stor størrelse HER Denne får dere i stor størrelse HER Denne får dere i stor størrelse HER Denne får dere i stor størrelse HER Noen du likte? WOPS! De to øverste ble jo ikke HELT som de var ment, holder på å fikse de :-)

Bakgrunner for desember

Forrige gang jeg lagde bakgrunner fikk jeg veldig positiv respons, så her kommer bakgrunner for desember! Ikke så mange denne gangen, fordi jeg har mye å gjøre akkurat i dag, men noen er vell bedre enn ingen? Blir kjempeglad om dere sier fra om dere vil bruke noen, så vet jeg at det er stemning for flere bakgrunner! Gøy å se SÅ mange påmeldte i adventskalenderen min allerede, knall start på desember :D Få denne i stor størrelseHER Denne er med alle søndagene i desember markert Denne får du i stor størrelse HER Denne har Santa Lucia, Juleaften og nyttårsaften markert Denne får man i stor størrelse HER Denne får man i stor størrelse HER Noen du vil bruke?

Skrivebordsbakgrunner for oktober

Vet disse kommer litt sent, men er så mange fine farger ute så måtte bare lage noen bakgrunner likevell! Håper dere liker dem, og trykk på linken under så får dere dem i stor oppløsning :-) Det er ikke jeg som har tatt bildet, det fant jeg HER:-) Hent denne bakgrunnen HER Hent denne bakgrunnen HER Hent denne bakgrunnen HER Få denne bakgrunnen HER Få denne bakgrunnen HER Gjerne kommenter om du velger å bruke noen :-D Hvilken bakgrunn likte du best?

Skrivebordsbakgrunner for August

denne finner du i stor kvalitet her denne finner du i stor kvalitet her Denne finner du i stor kvalitet her Denne finner du i stor kvalitet her denne finnes i stor størrelse her Ble ikke helt fornøyd med bakgrunnene, men håper noen faller i smak så er det bare å si fra om dere vil bruke noen fordi det blir jeg veldig glad for å høre! - Er dette noe dere vil jeg skal gjøre mer av?
hits