Mitt siste blogginnlegg

Kjære fine blogglesere, nå er det slutt

Heltidsstudent, deltidsarbeider, frivillig arbeider og verv på skolen, samtidig som trening og sosialt liv skal få sin del av døgnet. Det er med tungt hjerte og med vemod jeg poster det blogginnlegget her, men nå er det altså ingen tvil lenger. Bloggen legges ned på ubestemt tid, og dette er mitt siste blogginnlegg. Som "flink pike" er det værste jeg vet å gjøre ting halvveis, og de siste månedene har bloggen ikke engang vært på øverste halvdel av prioriteringslisten med gjøremål jeg må få gjort i løpet av en dag. Jeg har veldig mange jern i ilden og elsker å ha mye på agendaen, men har innsett at livet som travel student i Bergen kanskje ikke er det mest interessante å lese om. Derfor legger jeg bloggen fra meg, og skal vurdere om livet på Manhattan blir gøyere for dere å lese om når jeg flytter til New York neste sommer. Inntil da kan dere følge meg på Instagram @Ine_kristine. Jeg vil takke samarbeidspartnere, følgere og lesere for at dere har holdt ut nesten 4 år med selfies, reiser, halvengasjerte annonseinnlegg, kjærlighetsliv, kleine sminkevideoer og det som følger med en rosablogg.

Sist men ikke minst, takk for at dere har hatt troa på meg og for at dere har klikket dere inn dag etter dag. Uten dere hadde det aldri blitt noen blogg! Og selv om jeg ikke kjenner dere føler jeg dere har vært mitt faste reisefølge på mine eventyr rundt i verden disse årene. Takk for turen!

Vil gi dere alle en klem, tusen - tusen takk. 

5 kommentarer Skjul

Sara Sofie

03.10.2016 kl.17:23

Neii :(( Dette syntes jeg var skikkelig trist! Du må for all del ikke tro at livet som student i Bergen er kjedelig å lese om. Jeg synes nesten de aller beste blogginnleggene er de hverdagslige innleggene som jeg selv kjenner jeg kan realatere til. Jeg har fulgt deg i mange år (helt siden du dro på språkreise til California). Og du skal vite at jeg virkelig har likt å titte innom her!!

Likevel forstår jeg veldig godt at du har mye å gjøre, og at tiden ikke strekker til... Jeg kommer nok likevel til å titte innom innimellom og håpe på et nytt blogginlegg hahah... Også håper jeg virkelig du kommer til å blogge om livet i NY når tiden er inne for det!!!

I mellomtiden håper jeg du nyter resten av tiden din i Bergen! Stor klem fra trofast bloggleser <3
Anne

03.10.2016 kl.23:15

Nei, nå ble jeg trist:(

Skjønner valget ditt veldig godt, men jeg håper virkelig bloggen starter opp igjen når du flyttet til New York! Har vært trofast bloggleser helt siden du var i California, og jeg liker virkelig bloggen din og ikke minst deg som person<3 ønsker deg masse lykke til med studiene, jobb og alt annet! stoooooor klem fra en litt trist bloggleser<3
H

03.10.2016 kl.23:48

Tusentakk for mange fine år!! Husker jeg begynte å lese bloggen din etter at jeg leste om deg på bloggen til Aurora, da dere var i California. Kommer til å savne deg og bloggen din kjempe mye! VÆRSÅSNILL å blogge igjen når du flytter til NY, hadde blitt så ekstremt glad!!! Masse lykke til videre Ine, du er herlig <3
Christine

05.10.2016 kl.07:37

Kommer virkelig til å savne bloggingen din Ine! Stå på videre ❤️
benedicte -fast leser

27.11.2016 kl.10:28

Takk for mye inspirasjon, jeg bruker enda skriveborsbakgrunnene dine, sminketipsene dine, outfitinspirasjon og du inspirerte meg til å reise til California på språkreise!! tusen takk! Du har gledet flere med bloggen !

lykke til videre, dette er trist.. men jeg håper du ender opp med en utdannelse og jobb du trives med! Og at du alltid tenker etter hvordan du egentlig har det og følger magefølelsen! :)

hvem vet? når du får bedre tid en gang kunne du stratet opp igjen denne bloggen:-)

Skriv en ny kommentar

hits