KØBENHAVN
Forrige uke reise jeg hjem til København. Brunchet på byens beste brunchcafé, dinglet med beina utenfor bryggekanten i Nyhavn, fant en skjult dessertskatt inne på street food på Papirøen, så en ny favoritt på kino og hadde det prima med verdens beste søster. Hun overrasket meg med bordbestilling på Mash penthouse i toppetasjen på Tivoli-hotellet, som en litt forsinket bursdagsgave - og himmelen på jord er biffen de serverer fra Uruguay (med ostekake til dessert). Etter en heftig fadderuke var en langhelg i Danmark akkurat det jeg trengte, og skal ikke legge skjul på at høstgarderoben er heftig oppdatert (og bankkontoen lettere nedgradert). Gleder meg til å vise dere mye fint, nytt!

Bortsett fra at reisefoten har fått bevegd på seg de siste dagene har jeg også fått jobb!! Er så crazy mange studenter som vil ha jobb her i byen, så konkurransen er stor og jeg har egentlig lett etter jobb side jeg flyttet hit. Men erfaringen fra Thon hjemme gjorde at noen telefoner skaffet meg den perfekte studentjobben - resepsjonist på Bristol 5 minutter unna leiligheten min! Stortrives allerede og gleder meg til et år der jeg slipper å nedprioritere ting som skjer på grunn av lite penger. Dessuten er dette en gylden mulighet til å tjene litt ekstra cash til jeg flytter til New York om 9 måneder!! Livet er egentlig veldig bra.

HA EN FIN LØRDAG <3

Én kommentar Skjul

Henriette Celin

10.09.2016 kl.16:37

Ah, så herlig det hørtes ut. Virket som litt av en fin tur ^^

Og gratulerer så mye med jobb! må jo være den perfekte jobb ja. Håper selv jeg får jobb veldig snart, da jeg har søkt leeeenge og virkelig trenger det (:

Skriv en ny kommentar

hits