Birthday weekend

God mandag fine dere, har dere hatt en bra helg? Jeg for min del feiret bursdagen min på lørdag, og tok med det min siste tur på byen her i Brønnøysund før jeg på fredag vender tilbake til Bergen. Feiringen gikk over all forventning, jeg hadde det SÅ gøy! Møtte så utrolig mange gamle kjente og kunne ikke bedt om en bedre feiring. Hadde min første fridag fra jobb i går, og utnyttet dagen til det fulle med å ligge langstrak i sofaen med Pia og Lise, og reiste meg kun for å hente mer pizza og kake (proud mama). Halvsov hele dagen, sikkert mye på grunn av at dette bursdagsbarnet ikke stupte i seng før 08 på morgenen etter feiringen på lørdag (da vet man at man har hatt det gøy).

I dag har jeg siste mandag på jobb, og det kjennes utrolig deilig å vite at jeg snart kan få noen dager ferie før fadderuken begynner på tirsdag i neste uke. Ble ikke mye sommerferie på meg i år, men sparekontoen har i det minste lagt på seg og feiter seg opp til neste år på denne tiden når jeg forhåpentligvis sitter på flyet med flyttelass på vei mot New York!! Tenk at jeg bare har ett år igjen i Bergen, fyfader. Let's make it count!

3 kommentarer Skjul

Henriette Celin

08.08.2016 kl.17:28

Så bra du fikk en fin feiring og koste deg sånn ^^
Camilla Reberg

08.08.2016 kl.17:34

Så bra du fikk en fin feiring!

Ha fortsatt en fin dag videre <3
H

10.08.2016 kl.09:51

Hei! Så på Snapchaten din at du har bestilt en personlig almanakk, og jeg lurte på om det er mulig at du hadde vist den her som litt inspirasjon? Og kanskje fortalt hvordan du organiserer den?

Skriv en ny kommentar

hits