DIY fikse knust pudder

Dette trenger du:

1. Start med å knuse pudderet opp i finere støv

2. Tilsett antibac til pudderet får en lettere kremet konsistens, her må du bare føle deg fram alt etter hvor mye pudder du har

3. Bruk en skje og press pudderet ned i boksen, dette tar litt tid. Glatt ut etter beste evne, og la produktet tørke med lokket åpent!

4. Tørk av kanter og lokk med et vått tørkepapir for å få bort pudderstøv, vipps har du et pudder nesten så godt som nytt!


Klumsete meg klarte å knuse favoritthighlighteren min fra Becca i gulvet for noen dager siden, og ble skikkelig lei meg siden det både er et dyrt produkt og dessuten er vanskelig å få tak i, i Norge. Kjøpte denne her i Santa Monica i vår, og har brukt den hver dag siden! Dermed så jeg ingen annen utvei enn å google litt DIY broken powder, og kom frem til at dette måtte funke. Så da lagde jeg like greit en liten tutorial for dere, om ulykken skulle være ute og dere knuser pudder dere helst skulle fikset. Pudderet har nå tørket, og er like pigmentert som før, med en liten eim av alkohol haha. Jeg er iallefall fornøyd jeg slipper å kjøpe ny!

Har dere knust noen favoritter i sminkepungen før?

4 kommentarer Skjul

Henriette Celin

28.07.2016 kl.11:24

Så smart! Har antibac, men da med jordbær lukt. Funker det og? (:
INE KRISTINE

28.07.2016 kl.13:29

Henriette Celin: Skulle tro det ja, blir vel bare med jordbærlukt da :)
Henriette Celin

28.07.2016 kl.13:30

SV: Ja, oki ^^
Kamilla Haaland

29.07.2016 kl.14:54

Lurt triks!

Skriv en ny kommentar

hits