Øverst på ønskelisten

Om jeg kunne bestemme hadde vi hatt sommer året rundt. Det ser likevel ut til at naturen må gå sin gang og at kaldere dager ligger foran oss, og da er det greit å ha noen plagg for høsten liggende klar. I fjor høst kjøpte jeg en strikket genser fra Acne Studios i Bergen, og har nok aldri brukt et plagg så ofte som jeg har gjort med den genseren. En nesten lik genser bare i sjøgrønn står derfor høyt på ønskelisten. Sammen med denne et par workpants fra Zara, en deilig ullkåpe fra Selected, råfine sko fra Acne Studios og et par enkle øredobber i gull fra Marc Jacobs. Også skal jeg ikke skyve under en stol at cross-body vesken fra Saint Laurent til stadighet dukker opp på nattestid og roper "kjøp meg" i drømmene mine. Den er SÅ fin!!

Det er knappe 2 uker igjen av mitt 19 år her på jorda, og jeg skal feire bursdag med vennene mine her i Brønnøysund før jeg reiser tilbake til Bergen. Disse kjolene er dødsfine, og hver gang jeg spotter en jente på byen med disse her kjenner jeg sjalusien presse seg frem. Dette e vel strengt tatt en kopi av Herve Leger sine bandagekjoler, men siden lommeboka ikke inneholder flere titusen til å bruke på bursdagskjole, er denne her mer innen rekkevidde. Armbåndet fra Hermès har jeg ønsket meg lenge, og en vakker dag skal jeg henge det rundt armen og gå ut av butikken i lykkerus uten å bli stoppet for tyveri, hehe. Må nok spare en stund til det også! Vesken fra Mulberry er to die for, og skoene fra Nelly passet godt til antrekket. Hadde ikke vært så aller værst å kle seg opp i dette på 20års dagen min, hadde det vel?

Mye av dette her er way out of my league, pengemessig. Driver jo med massiv innsparing til neste år da jeg flytter til utlandet, og tenker det er best å heller spare for mye nå for så å kunne kjøpe ekstra fine ting når jeg bor midt i shoppingmekka om ett år. Men det er lov å drømme litt, er det ikke?

5 kommentarer Skjul

Henriette Celin

23.07.2016 kl.11:04

Lekre plagg! spesielt den rosa kjolen, skoene og den blå buksen ^^
Pernille

23.07.2016 kl.11:15

Så mange fine plagg du har på din ønskeliste :)
Tattavkvinnene

23.07.2016 kl.20:53

Her var det veldig mye lekkert! YSL-vesken har jeg hatt lyst på en liten evighet også, og nå fikk jeg en ny Acne-genser å føre opp på ønskelisten også. Takk for den! hehe :)
INE KRISTINE

26.07.2016 kl.10:50

Tattavkvinnene: Det kan jeg godt forstå, værsågod du hehe :)
Marlene Nilsen

25.07.2016 kl.22:07

Slenger meg med på den ønskelisten her as !

Skriv en ny kommentar

hits