Jeg <3 Roots

//Sponset
God tirsdag! Håper dere alle har en fin start på uken. Selv har jeg første fridag siden forrige uke, og har sovet snart 24 timer haha. Hele kroppen var filleristet etter mye løping, lite søvn og ekstremt mye gøy i helgen. Så at jeg er nærmest i koma nå er så totalt worth it!!

Heldig som jeg var fikk jeg Rootsfestival-pass sponset mot at jeg skulle skrive om min opplevelse av Rootsfestivalen 2016. Men hvordan skal jeg få ned - sort på hvitt at dette har vært en helg for historiebøkene? Det er nærmest umulig å beskrive så utrolig bra disse siste dagene har vært sånn at dere kan forstå hvor rått det er å løpe rundt, danse, synge og skåle med gamle venner og nye bekjentskaper man stifter iløpet av sene sommerkvelder på Rootsen. Det er så bra opplegg, og alt er lagt opp til at hver eneste én skal kose seg!

Har alltid himlet litt med øynene over de som bestiller rootspass 1 år i forveien, men nå venter jeg bare på at billettene for 2017 blir lagt ut sånn at jeg kan sikre meg pass, haha. Hvem skulle tro at lille Brønnøysund skulle stille med krutt nok til å sprenge alle forventninger, jeg er frelst! Billetter for neste års Rootsfestival blir lagt ut her, og jeg håper på å se alle dere i Juli neste sommer - save the date! Takk for meg Roots, ses om ett år

Ingen kommentarer Skjul

Skriv en ny kommentar

hits