Rootsfestivalen, lenge leve

//Sponset

God lørdag! I dag er siste dag av årets Rootsfestival, det har gått så fort! De første dagene har vært så utrolig fine, og ikke minst har artistene levert så til de grader. Armer og bein henger og slenger på meg i dag, og stemmen min er lettere hes. Denne jenta har nemlig stått fremst på samtlige konserter hele helga, sunget av full hals og hatt det vanvittig gøy med gamle kjente og ukjente. Derfor gleder jeg meg til enda en kveld med mye spell og bra musikk, men gruer meg til denne festivalhelga er over for denne gang.


 

Planen for i kveld er å feire Pia før vi drar ned til festivalområdet for å høre blant annet Åge Aleksandersen og Moon Safari. Kan tenke meg dette blir kvelden det lille jeg har igjen av stemme ryker i massiv allsang, for når slagere som "levva livet", "fire pils og en pizza" og "min dag" står på programmet kan det ikke annet enn bli bra.

For dere som er ukjente til Rootsfestivalen forstår dere kanskje at det er en av landets mindre festivaler, men med den kanskje største stemningen. Det er noe med beliggenheten - med scene ut mot Helgelandskysten, en marina fylt opp med skip, båter og joller og alt du ser er seilene som stikker opp i horisonten. Brønnøysunds folketall dobles denne helga, og gatene er fulle av liv. Jeg er så himla stolt av at bittelille Brønnøysund klarer å dra i land en knallbra festival som synes å vokse seg større og større med årene. Folkene er hyggelige og i godt humør, og det hele er en halv uke med folkefest.

Kort sakt - håper å se dere på Rootsfestivalen 2017, for der skal i alle fall jeg være!

Én kommentar Skjul

Henriette Celin

16.07.2016 kl.19:47

Høres veldig kjekt ut, og stemningen har jo mye å si. Kos deg videre :-D

Skriv en ny kommentar

hits