På gjensyn, BergenNå sitter jeg i en tom leilighet og spiser siste frokost i dette grusomme kollektivet, endelig fri - wuhu! Med god hjelp av to sterke karer fikk jeg bært ut alle møblene mine i går og kjørt de til et lager i Fyllingsdalen. Hva skulle man gjort uten polakker, sier nå jeg. Har stresset helt vanvittig over denne flyttingen, siden jeg ikke har noen foreldre til å hjelpe meg å kjøre, eller til å oppbevare alle tingene mine i sommer mens jeg er hjemme i Nord-Norge på sommerferie. Overtar ikke den nye leiligheten før i August så trodde jeg måtte reise ned her tur/retur en dag for å flytte møblene over fra denne leiligheten og til den nye, noe som ville blitt veldig dyrt og fryktelig dumt.

Som en reddende engel kom jeg over selvbetjeningslageret (sponset) her i Bergen, og en løsning kom på plass. Fikk utrolig god hjelp, stort nytt lager og alt gikk på skinner. De tilbyr også flyttehjelp til de som er i samme situasjon som meg - uten bil, foreldre eller venner med varebil med plass til større møbler. Kan ikke få takke nok for knallgod service, og anbefaler de på det varmeste!

Så nå, på grunn av heftig god hjelp fra alle kanter tar jeg velfortjent sommerferie. Flybilletten til Brønnøysund er i hånda (eller, på mail såklart... men det høres ikke like sjarmerende ut), kofferten er pakket og jeg vender hjem for 2 måneder skolefri og ferie.

Ses igjen i August, Bergen <3

3 kommentarer Skjul

kineli

09.06.2016 kl.10:34

Hjelpes, for en fin blogg du har :) også er du jo kjempepen

09.06.2016 kl.17:03

trodde du bodde i en leilighet og ikke i kollektiv? trivdes du ikke i kollektivet?
INE KRISTINE

10.06.2016 kl.15:12

Anonym: Bodde i kollektiv :) De jeg bodde med var hyggelige, problemet var utleierne og prisen! Alt for dyrt for standarden. Nå flytter jeg inn i en leilighet til høsten med 3 venner, GLEDER meg!

Skriv en ny kommentar

hits