Påske med Outnorth

Henda i været de som gleder seg til påsken! I år skal jeg tradisjon tro reise på hytta til bestefar utenfor Mo i Rana, gå på ski, spise appelsiner og drikke kakao.   Hele familien skal reise, tilogmed Helen fra København, så det ser ut til å bli en super ferie. Dette er noe min familie har gjort så lenge jeg kan huske, og det er alltid gøy å lete frem gamle skikunster (haha, hvem prøver jeg å lure) og cruise ned fjellheimen i idyllisk påskevær. Til tross for at jeg har det som plummen i egget i alpinbakker og på langrennsturer over fjellet er det stor mangel på skikkelig turutstyr her i heimen. Det er jo så himla dyrt i butikkene. Synes det er såå fint med skijakker, og freshe langrennski står også høyt på ønskelisten hos meg.

Hos Outnorth har de nå ryddesalg på store deler av butikken, med MYE fint på tilbud, til langt bedre priser enn i butikkene. Tenker selv å gå til innkjøp av noe nytt til påska, så ser jeg litt fresh ut på familiebildene haha. Tenker også å tipse dere om skigeneratoren de har på nettsiden, der du kan skrive inn høyde og vekt og få anbefalt skitype og lengde på skiene!! Supersmart og nyttig, og ikke minst viktig så man får riktig lengde på skiene man skal gå på. Skigeneratoren finner dere HER! Har også lagt til noen bilder av mine personlige favoritter fra Outnorth:

Såå freshe og fine farger, spesielt til påska! Elsker at knæsje farger gjør at man ser brunere ut, hehe. Også se så billig! Vurderer sterkt å klikke hjem den oransje anorakken i midten, kommer nok ikke til å klare la være å tenke på den før jeg har den på.

Anbefaler dere å ta en titt på Outnorth.no!

Fant dere noe fint på salget? Og hva gjør dere i påska?

5 kommentarer Skjul

Sara

06.03.2016 kl.16:41

Jeg bor i buenos aires for øyeblikket, så det blir kanskje en tur til Uruguay i påsken. Ikke så veldig klassisk, norsk påske, men jeg gleder meg
INE KRISTINE

06.03.2016 kl.17:57

Sara: Wow, så utrolig gøy!! Skulle gjerne tatt påskeferien i Uruguay selv kjenner jeg. Kos deg masse :)
Henriette Celin

07.03.2016 kl.15:59

Den gule jakken der var veldig fin da!

og så fine påske planer du har. Skal selv på fjellet med familien, stå ski, grille, osv. :-D
xplor

07.03.2016 kl.17:08

Ingeting slår en påske på fjellet! Håper du får en kjempefin uke :-)
Ingrid Fagerli Edvinsen

08.03.2016 kl.04:23

Påske er sååå koselig! 🐣🐣

Skriv en ny kommentar

hits