Hverdagslig contouring (sponset video)

Sponset innlegg

Sminke er gøy, og spesielt når man virkelig føler produktene utgjør en forskjell på resultatet. Contouring har blitt en mye omtalt trend, og en bølge jeg selv føler jeg ikke vil slenge meg på, da jeg synes det ser litt mye ut? Men om jeg tenker over det driver jeg jo med contouring til hverdags, bare i en mindre ekstrem form. På bildet over her har jeg illustrert hvor jeg legger skygge, og hvor jeg uthever med highlight, samt blush som kirsebæret på toppen av isen (for å slenge inn et lite ordspill, hehe). Ser på resultatet at jeg ligner en indianer, men håper dere ser hovedtrekkene på hvor jeg contourer min ansiktsform. Alle produktene jeg bruker er i pudderform, da dette gir større spillrom til å duse ut / blende overgangene og fargene, slik at det ikke blir for harde kontraster. Dermed unngår jeg den tunge typiske contour-trenden, og får et mer naturlig resultat!

Som produkter bruker jeg enten Sjokoladepudderet fra Too Faced eller bronzeren fra Guerlain, til highlight bruker jeg Moonstone fra Becca og til blush bruker jeg Malice fra Chanel. Ønsker du å teste ut hverdagslig contouring finner dere både rimelige og mer kostbare produkter å leke seg med hos Vita, som nå fyller 30 år! De har dermed en rekke gode tilbud, som dere kan se i videoen under her:

Utrolig mange fine tilbud som dere ser, og anbefaler dere å teste ut produktene til Maybelline til pudder-contouring, blandt annet Face Studio Master Hi-light og Fit-Me bronzer!

hits