Ungdoms-OL på Lillehammer

//Annonse
Jeg har alltid brent for idrett, og vil nok gjøre det for resten av livet mitt. Gleden av å være del av et lag, vinne, tape, le og gråte sammen er noe jeg vil se tilbake på som en viktig og god del av min oppvekst. Alle lange timer i buss til cup-helger, oppblåsing av luftmadrasser og ligge på timevis utover nettene og hviske til lagvenninnene om hvem du crusha på i guttelaget. Jeg var nettopp med en venninne og så håndballkamp mellom Tertnes og Larvik, og fikk se alle barndomsidolene i action. Og selv nå, 13 år etter første gang jeg satte foten på en håndballbane for første gang kjente jeg pulsen stige og fingrene klø etter å kunne være på banen selv - idrett vil alltid ligge innerst i hjertet mitt.
12. - 21. Februar samles ungdom for å konkurrere i Ungdoms-OL på Lillehammer, og jeg synes alle som har muligheten burde dra for å støtte opp om arrangementet og heie frem de utrolig dyktige deltakerne! Tenk så mange timer, så mye svette og tårer utøverne har lagt ned for å delta på dette, - og så utrolig gøy det må være å se unge, lovende ungdom ta sine første steg mot karrierer som idrettsutøvere. Ikke minst alle de frivillige som står bak arrangementet, for å få hjulene til å gå rundt. All heder og ære til dem, dere gjør en utmerket jobb! Hadde jeg vært i Norge nå vet jeg hvor jeg ville vært iallfall, - på Lillehammer.


Tenker du å dra til Lillehammer for å oppleve ungdoms-OL?

2 kommentarer Skjul

Birgitte

16.02.2016 kl.18:34

Har ordentlig lyst, bare synd vi ikke har vinterferie før i neste uke! Synes også slike arrangement er supre:-)
Martine Lilløy Bruun

17.02.2016 kl.12:59

Jeg hadde veldig lyst, men driver med idrett selv så tiden går mest til trening. Var faktisk med når ungdoms OL ble arrangert i Innsbruck i 2012. Det var en opplevelse jeg aldri kommer til å glemme!

Skriv en ny kommentar

hits