Ni favoritter

 

Favorittmat. Jeg elsker perfekt modne mangoer, alt lagd av sjokolade, ostekake og indisk. Hadde faktisk Tikka Massala i konfirmasjonen min, så glad er jeg i det! 

Favorittapp. Been-appen gleder reisehjertet mitt! Bruker den ikke kjempeofte, da man skal krysse av landene man har reist til. Men hver gang jeg er på reisefot gleder jeg meg til å kunne få nok et land i farger på kartet i appen. Den appen jeg bruker mest er nok snapchat eller Instagram!

Favorittfoundation. "Estee Lauder double wear". Har brukt denne i snart 2 år og har et hat/elsk forhold til den. Elsker at den dekker så utrolig bra, holder hele dagen og gir en fin farge, men noen ganger føler jeg kanskje den dekker litt for godt? Synes det fineste er jenter som har så fin hud at de kan greie seg med en tynn og lite dekkende foundation med glød i, og da blir double wear litt vel tykk. 

Favorittparfyme. Chanel "Change Eau Tendre" er min faste følgesvenn og denne har jeg brukt siden jeg kjøpte den for første gang i New York i 2014!

Favorittserie. Hm, denne er litt vrien. Orange is the new black, Skam, Prison break, Broen, Solsidan og Grey's Anatomy er alle favoritter på min TV-skjerm. Serien jeg har vokst opp med, som jeg aldri går lei av og som underholder meg hver eneste morgen den dag i dag vil likevel alltid være Friends. 

Favorittby. Bergen har funnet seg til rette i hjertet mitt, og vakre Brønnøysund har jeg såklart innerst inne. Men San Fransisco, New York og Paris er alle favoritter. Det fineste stedet jeg har sett er riktignok ingen by, men naturen på togstrekningen mellom Cannes og Monaco, det slo pusten ut av meg. Der vil jeg bo når jeg blir gammel og grå! 

Favorittdrikke. Jeg er håpløst forelsket i eplejuice, og kunne drukket det til alle døgnets tider. De aller beste finner man på vinmonopolet, koster skjorta til juice å være men de er himmelsk gode. 

Favorittklesmerke. Acne Studios, Alexander Wang og Zara!

Favorittveske. Akkurat nå står Mulberry Lily på ønskelisten, men favoritten er min Louis Vuitton Neverfull! 


Fant et likt innlegg på Åshilds blogg, og syntes det var så gøy å lese så jeg tenkte å teste det ut selv! Hva synes dere om denne typen innlegg, egentlig?

Liker dere innlegg som dette?

10 kommentarer Skjul

Tina

03.02.2016 kl.10:17

Veldig stilig innlegg!:)
Iselin Renée

03.02.2016 kl.10:44

Fint innlegg :)
Martine Lilløy Bruun

03.02.2016 kl.12:50

Fint innlegg :) De er veldig morsomme å lese!
Henriette Celin

03.02.2016 kl.13:04

For et fint bilde! så virkelig flott ut den togstrekningen altså. Kunne lett bodd der som gammel en gang jeg og, hehe.

Og for en lekker veske :-D må si meg enig i at Orange is the new black og Grey´s Anatomy er gode serier ;-)
INE KRISTINE

03.02.2016 kl.18:00

Henriette Celin: Tusen takk du! Ja det er helt nydelig der, får bli gamle sammen vi da hehe :)

03.02.2016 kl.14:07

Bruker ikke Acne ekte pels i skjerfene sine?:-(
INE KRISTINE

03.02.2016 kl.18:12

Anonym: Nei, de har aldri brukt ekte pels i skjerfene sine. De brukte likevel Angora tidligere i andre plagg, men har heldigvis sluttet med dette nå :-)
Birgitte

03.02.2016 kl.14:45

Jeg ELSKER slike innlegg, det er så morsomt å lese! Mange bloggere har også denne "50 spørsmål", som også er morsomt å lese:-) Ha en nydelig dag!
INE KRISTINE

03.02.2016 kl.18:09

Birgitte: Så bra å høre!! Da skal jeg absolutt fortsette med det. Liker skikkelig godt å lese sånt på andres blogger så tenkte å gi det et forsøk selv, og det virker på deg som det slo an! Ønsker deg en fortsatt nydelig dag selv :-)
Henriette Celin

03.02.2016 kl.18:12

SV: Hehe, ja ;-D

Skriv en ny kommentar

hits