Heim te mor

Good morgen søte små - og store!

I går hadde jeg siste vakt på jobb og tuslet ned Torgallmenningen fra jobb med hjemreise og juleferie i tankene. I dag står kofferten midt på gulvet og vaskemaskinen går i ett, ikke bare enkelt å pakke til 2 uker hjemme. Dessuten begynner jeg å få problemer med logikken i hvordan jeg skal få plass til alle julegavene i tillegg til klær i kofferten, har såklart kjøpt den største gaven i verden til mamma og pappa.. Skal vel få plass på ett eller annet vis. Ikke bare er jeg spent på å reise hjem, men min første eksamenskarakter kommer også i dag! Krysser fingrene for at det går min vei, ellers kan det bli en litt kjip start på jula.


Nok snakk om det, nå synger Odd Nordstoga for full hals gjennom høytalerne mine og min siste dag i Bergen by skal nytes! Så finner jeg meg snart på bildet over her, fine byen min.. God tur hjem alle dere som reiser sent hjem til jul, neste gang vi blogges er det konkurranse på planen!

GOD JUL<3

4 kommentarer Skjul

Birgitte

21.12.2015 kl.16:14

Er såå godt med juleferie! Håper resultatet på eksamen ble slik du håpet. Kos deg og slapp godt av hjemme med familie og venner:-) Det fortjener DU virkelig!! Stor klem, gleder meg til konkurranse:-)
ODA

22.12.2015 kl.14:44

Kos deg masse hos foreldrene dine i julen og nyyyt ferien!:)
Beate

26.12.2015 kl.12:26

God jul! Hvordan har det vært å studere et halvt år i Bergen? Savner du foreldrene dine mye? Vurderer å flytte dit å studere selv :-)
INE KRISTINE

30.12.2015 kl.12:13

Beate: God jul! Bergen har vært fantastisk, studentmiljøet er amazing og bergensere er flotte folk. Har hjemlengsel ofte, men heldigvis gode (nye) venner som demper savn etter de her hjemme, også ser jeg familien jo til jul og storesøster oftere siden hun bor i København, så det går helt fint! Anbefaler Bergen på det sterkeste!

Skriv en ny kommentar

hits