Study study

God morgen!

Hvilken dag er det egentlig? Mandag, onsdag eller lørdag? Dagene går virkelig i surr og alt føles som mandager i eksamenstiden. Nå er jeg på vei til lesesalen for å komme ordentlig i gang med lesing til eksamen i Økonomisk Antropologi neste uke. Ekstra tungt å komme seg opp 6 om morningen når det høljer ned på takvinduene mine og du hører vinden uler i gatene, men jeg klarte det visst i dag også! 


Har dere en fin start på adventstiden og Desember forresten? Gleder meg veldig til å være ferdig med alle eksamener og jobb her i Bergen, så jeg kan sette meg på flyet nordover til familie og venner, men frem til det blir det lite desember og juleforberedelser her i heimen. Pakker inn litt julegaver og skraper adventskalenderen min, men ellers kunne dette vært hvilken som helst tid på året haha.. lever i min egen boble når det er eksamenstid, og savner tiden med kapittelprøver på vgs.. Nå må jeg løpe, ha en fiin dag <3

Skal dere hjem til jul?

4 kommentarer Skjul

Bergensergenser

02.12.2015 kl.09:10

Uff, kjedelig da. Lykke til med lesing og eksamen <3
Benedikte S.O

02.12.2015 kl.18:26

Gleder meg også til å bli ferdig med eksamene og dra hjem til jul! Lykke til, og ha en fin (som mulig i denne stressfulle eksamenstiden) førjulstid :-)
INE KRISTINE

02.12.2015 kl.19:33

Benedikte S.O: Tusen hjertelig takk, og lykke til du også! :)
Sandra

04.12.2015 kl.12:04

Kan du ikke fikse en rabattkode på personlig almanakk? :)))

Skriv en ny kommentar

hits