Familiegjenforening

God mandag fine lesere!

Er dere klare for Desember? Kan ikke tro det bare er noen uker igjen til jeg setter meg på flyet hjem, gleder meg så sinnssykt mye!! Helen har vært her på besøk hele helgen fra København, og i går dro vi sammen i familiebursdag og møtte en hel mengde familie vi aldri før har sett fra mamma sin side av familien, inkludert vår kjære oldemor som fyller 90 år i morgen! Vi kom som en overraskelse til henne, og da ingen av oss hadde sett hverandre før ble det en skikkelig fin kveld med sterke følelser og mye flott familie rundt oss. Plutselig har jeg dobbelt så mye familie som før, og kan reise ut til Askøy og besøke gode Oldemor om jeg skulle få lyst. Sinnssykt takknemlig for gårsdagen, jeg har verdens fineste og godeste familie!

I dag skal jeg og storesøster ut og shoppe noen julegaver, før hun reiser hjem til København i kveld. Da er det rett tilbake til lesesalen på meg, så jeg kan lese meg opp til mine siste to eksamener før juleferien står for tur. Skulle bare stikke innom og ønske dere en super dag, og fortelle om gårsdagen såklart! 

Ha en super start på uken <3

3 kommentarer Skjul

Bergensergenser

30.11.2015 kl.14:13

Å, så hyggelig! er koselig når hele familien samles sånn :-D

kos deg på jule shopping med søsteren din i dag da <3
byAnne

30.11.2015 kl.15:49

Så koselig :) Onkelen min og kona som bor i Molde kom til Oslo helgen som var, så var veldig koselig å se dem igjen siden jeg bare ser de 2 ganger i året! Ha en kjempefin helg!
Nina

01.12.2015 kl.14:16

Hei, jeg lurer på noe, som jeg håper du kan svare på!

Jeg lurer på når du gikk rundt å søkte om jobb, om du hadde skrevet en egen søknad til hvert sted, og om du visste at de utlyste en stilling, eller at du bare gikk innom og spurte?

Håper du gidder å svare, hadde vært til stor hjelp :)

Skriv en ny kommentar

hits