Julegavetips

Vi er knappe uker unna juletider og mange er allerede godt i gang med julegaveshopping. Selv elsker jeg å handle, pakke inn og ordne fine gaver jeg gleder meg til å gi bort. Bruker timevis på pinterest, weheartit og andre blogger for å finne inspirasjon til fin gaveinnpakning, og syns det er gøy å gjøre litt ekstra ut av gavene - det er så lite som skal til for at de skal bli kjempefine! Innholdet er vel ofte viktigst, men det gleder jo litt ekstra når pakken i seg selv ser ut som et lite mesterverk. Likevel kan det fort bli litt vanskelig å komme på gode gaveideér år på år, spesielt når det føles som de vi skal gi gaver til har alt mellom himmel og jord. Så i dette innlegget tenkte jeg å tipse dere om hva man kan gi bort i gave, og om dere vil kan jeg også lage et innlegg der jeg viser mine fineste innpakningstips?


Myke tøfler, kroppsskrubb, en deilig bodylotion eller kanskje et mykt satengsengesett? Hjemmestrikkede ullsokker er noe jeg alltid blir glad for å få selv, det er perfekt for oss som kjøper gaver på stramt budsjett og lett å lage! I fjor strikket jeg sokker til halve familien, tar litt tid men varmer i mange år fremover. Ps: Billig og bra garn får dere på Sparkjøp og Europris! Det ligger mange bra strikkeoppskrifter gratis på nett også, dessuten er google og youtube din venn om helen blir litt vrien.

Spiselige gaver? Yes please! På Illums selger vi de lekre lakris- og sjokoladekulene fra Lakrids, som smaker like godt som de ser ut. Mine favoritter er de i rosegull! Konfekt er en gammel slager under juletreet, men hvorfor kjøpe de ferdige når man kan lage noen minst like gode hjemme? Til jul i fjor lagde jeg daim-sjokolade, supergodt og veldig enkelt! Mange gode oppskrifter ligger ute på nett, så er det bare å legge konfekten i en fin gavepose og vips har man en fantastisk hjemmelagd gave! Sjekk også ut Panduro, der selges sett for å lage hjemmelagde drops og også såper! 
Servise, kopper og krus - her er det mye fra Illums, og det er kanskje ikke så rart. For se så mye lekkert! Jobber jo midt blant alt dette fine, og ser daglig folk kjøpe så utrolig mye fint, så blir veldig inspirert til å kjøpe de samme gavene som kundene jeg har haha.


Har dere noen gode tips å komme med til meg kanskje?

7 kommentarer Skjul

Silje Moen

06.11.2015 kl.13:49

så fine tips!
Lisa Rorvik

06.11.2015 kl.14:16

Så fine tips :)

06.11.2015 kl.14:53

Er Illums i Bergen? Eventuelt hvor?
INE KRISTINE

06.11.2015 kl.14:55

Anonym: Ja det er det, det ligger i samme gate som Kløverhuset! Gå ned Torgalmenningen, og når du ser Vincci til venstre for deg går du inn sidegaten som ligger der. Da går du forbi Kløverhuset, så ligger Illums Bolighus på venstre side av gaten ca 2-3 minutter inn gaten der. Eventuelt google det så får du nok en mye bedre beskrivelse, og ikke minst kart!
Celine

06.11.2015 kl.15:37

Ja PLIS VIS DINE FINESTE INNPAKSNINGSTIPS! Skal snart pakke inn gave til kjæresten min sin han skal borte i jula, og har lyst til å være litt kreativ... har søkt over alt men vanskelig å finne noe annet enn det samme kjedelige jeg gjør hvert år:/
Andrine

15.11.2015 kl.19:05

Så fine julegavetips :)
irenglede

18.11.2015 kl.12:25

Fin blogg, fine bilder og bra tips. Ha en flott onsdag. ;D

Skriv en ny kommentar

hits