Q & A's

Har du tips til en bra TV-serie?

Nå om dagen følger jeg spent med på Broen sesong 3, men også Sofa på NRK1 faktisk! Så sykt gøy, ler meg ihjel. Of all time må jeg likevel si Prison Break, Orange is the new black, Grey's Anatomy, Gossip Girl, Solsidan og såklart Friends! Et varmt tips fra meg til dere som elsker humoren i norske Side om side er å sjekke ut Solsidan, føler selv norske Side om side er rip-off av svenske Solsidan (og langt fra like bra). 

Jeg skal feire nyttårsaften i Paris med kjæresten min i år og lurer på om du har tips til steder å spise i Paris, eventuelt ting å gjøre? Håper å høre fra deg! :)

Så koselig og romantisk! Skulle egentlig feire nyttårsaften i Paris selv men endte opp med å heller fra nå i sommer :) Paris er fantastisk, anbefaler gode sko for det er MYE å se og lange avstander! Har skrevet masse om tips og ting å gjøre i Paris tidligere, og har et eget innlegg med min egen guide HERHva heter øyenbrynspennen du bruker, og hvor kjøper man den? Fargen var så utrolig fin, har letet lenge etter en som er såpass lys men finner det ingen steder! Hadde blitt utrolig takknemlig om du kunne tatt deg tid til å svare:)

Den heter Brow Wiz og er fra merket Anastasia! Fargen jeg har heter "Medium brown", og er egentlig litt for mørk for meg men jeg legger den med svært lett hånd og da blir det perfekt. Elsker at den er såpass kald i undertonene. Har brukt denne fast i snart 3 år faktisk! Kanskje mitt lengst brukte sminkeprodukt noen sinne? På dette bildet ser dere fargen på brynene ganske godt:

Hei! Jeg lurer på hvordan fagene på internasjonal markedsføring er? Er det mye matte? Hvilken matte hadde du på vgs og tror du det går bra med mattefagene om man bare hadde p-matte på vgs? Har dere mange timer eller er det mye selvstudie?

Heihei! Fagene er varierte, og nå frem mot jul har vi Makroøkonomi, Økonomisk Antropologi, Markedsføringsledelse og Bedriften, også er det nye fag etter jul. Jeg hadde P-matte på vgs og klarer meg helt fint med det. Vi har ingen timer, vi går til forelesninger fire ganger i uken og har selvstudier. Ingen obligatoriske forelesninger :) Det eneste faget dette første semestret med ren matte er makroøkonomi, det er skikkelig spennende men litt vanskelig. Økonomisk Antropologi handler om kulturforståelse og læren om business mellom ulike kulturer. Markedsføringsledelse handler enkelt om markedsføring og faget bedriften er som historie på VGS bare innen business og bedrifter. Veldig mye gøy, men også mye å lære!

Du kunne ikke tilfeldigvis nevne hvilken jobb det er snakk om..? Ble nyskjerrig jeg nå :)

Jeg har fått deltidsstilling hos Illums Bolighus her i Bergen og elsker jobben min! Vi har såå mye fint, kom gjerne innom :)

Har dere noen spørsmål til neste gang?

5 kommentarer Skjul

Thomas - iphone-deksel.no

04.11.2015 kl.20:54

Trenger du nytt deksel til din iPhone?

Sjekk ut www.iphone-deksel.no ? alltid billig og alltid gratis frakt!

Vil du ha konkurranse på bloggen din med deksel som giveaway? Kontakt oss på våre sider!
Helene H

05.11.2015 kl.23:39

HVORFOR er ikke du lenger oppe på topplista?? Bloggen din er så utrolig fin, og jeg koser meg virkelig når jeg leser innleggene dine! Spesielt reiseinnleggene dine er veldig interessante! Veldig deilig å lese en jordnær og ærlig blogg! Misunner virkelig studentlivet ditt i Bergen! Har selv lyst til å studere der, kanskje ta et år med psykologi (eller 3 hehe) Men har så lyst til å gjennomføre førstegangstjeneste, ta et år på reiselinje på folkehøgskole (men penger..) eller et utlandsstudie! Veldig vanskelig det her med å velge hva man skal videre..

Kunne du skrive et utdypende innlegg om det her med å være student? Både ups and downs, hva burde man være forbredt på? Spesielt Bergen, hva kan man forvente? Hvordan er folkene der? Er de veldig utavendte, eller er direkte eller haha hvordan er bergensere? Hvordan er studentlivet i Bergen? Er det vanskelig å få venner, hvordan er utelivet?

Stå på videre, og masse lykke til i studier og alt annet <3
INE KRISTINE

06.11.2015 kl.10:39

Helene H: Wow, tusen takk for sinnssykt koselig kommentar! Ingenting er så givende og fint som å høre en leser kose seg med innleggene mine, stor klem til deg!

Jo det kan jeg absolutt gjøre, flere har etterspurt det så et slikt innlegg kommer nok om ikke lenge! Spennende at du vurderer Bergen, er kjempeglad jeg valgte denne vakre byen over de andre valgene jeg vurderte. Tusen hjertelig, og i så måte!

09.11.2015 kl.16:34

Hei! Kan du si litt om hva søsteren din studerer i København, om hun trives der osv? Vurderer å studere der, og vil gjerne vite litt om studentlivet der.
INE KRISTINE

12.11.2015 kl.17:29

Anonym: Heihei! Søsteren min studerer ikke, hun bor i København og har bodd der i mange år. Akkurat nå jobber hun i et selskap som eier Marlene Birger og Tiger of Sweden :)

Skriv en ny kommentar

hits