JEG TRENGER DIN HJELP TIL EKSAMEN

Hei fine leserne mine!

Akkurat nå holder jeg på med min eksamen i Økonomisk Antropologi her ved BI Bergen, der vi har om et veldig spennende tema jeg håper dere kan hjelpe meg litt med. Vi undersøker hvordan unge jenter påvirkes av bloggere, og om det er negativ eller positiv påvirkning. I den sammenheng skal vi blant annet intervjue Cathrine Heienberg (Cath in the City), SIB-psykologer og mange andre spennende mennesker. Jeg gleder meg til å se resultatene vi kommer fram til, og trenger nå mine kjære bloggleseres hjelp til å forske litt på tema. Håper dere vil hjelpe meg, setter stor pris på all hjelp jeg kan få! 


Er du jente mellom 18 og 25 år? Isåfall håper jeg du kan ta deg 2 minutter til å svare på spørreundersøkelsen vår som vi skal bruke til denne eksamenen om blogging og påvirkningen de har på unge jenter. På forhånd tusen hjertelig takk, dere er best <3

UNDERSØKELSEN FINNER DERE HER

Tok dere den, og hva synes dere om spørsmålene?

9 kommentarer Skjul

21.10.2015 kl.12:45

Har tatt undersøkelsen (selv om jeg bare er 16, oops) bare for å hjelpe deg! Masse lykke til på eksamen. Synes det faget hørtes utrolig spennnende ut! Og forresten var undersøkelsen grei :) Bra spørsmål og svaralternativer.
Bergensergenser

21.10.2015 kl.14:11

En fin test det! håper eksamen´en går bra, og lykke til videre :-D

21.10.2015 kl.14:18

Lykke til :) Tok testen.

21.10.2015 kl.14:19

Kanskje mer spørreundersøkelse enn test 😆 ^ hehe

21.10.2015 kl.14:22

Skulle gjerne valgt flere typer blogger man leser og skjønte ikke helt rangeringsspørsmålet - antok at 1 var det man ble mest påvirket av og 7 minst? Men skjønte ikke helt pengeralternativet, om man blir påvirket til å ville ha penger liksom? Haha 🙈 Men fin ellers og lykke til!
LifebyCamilla

21.10.2015 kl.16:14

Likte at den var så kort! Det var et stort pluss.. Ellers syns jeg at det rangeringsgreiene var litt forvirrende og dårlig forklart. Om man velger de alternativene som er positive i spm. 7 så er det jo bra om man ofte sitter igjen med disse følelsene, og om det påvirker deg til å trene mer feks.. Så syns det ble litt misvisende kanskje. Men jeg svarte og håper mine svar kan være til nytte :)

21.10.2015 kl.16:32

Har tatt den, lykke til!
Martha

21.10.2015 kl.16:47

Elsker slike, så tok den selvfølgelig. Men den var litt vanskelig. Spesielt var det litt rart at det var "runding-alternativ" (kan kun gi ett svar) på alle spørsmål, når spørsmålet var formulert slik at det ville være naturlig å krysse av for flere alternativer. Også var det det med rangeringen. Skjønte det ikke i det hele tatt først, trodde det var å velge skala fra 1-7 på hver, men så var det hele lista. Håper 1 var det man blir mest påvirket innen.

Lykke til med eksamen! Håper dere lykkes :-)
Ellen

25.10.2015 kl.12:38

Hei! Skulle ta undersøkelsen, men i det jeg skulle levere ble alt krysset av på kategorien "Annet" og fikk en feilmelding om at jeg måtte skrive en kommentar. Jeg hadde valgt helt andre alternativer, så jeg skjønte ingenting, og valgte å ikke ta undersøkelsen på nytt.. dessverre

Skriv en ny kommentar

hits