Ukas spørsmål

Hvilken jobb er det du har fått?

Jeg har vært så heldig å få jobb på Illums Bolighus her i Bergen! Kunne nesten ikke tro det da sjefen ringte meg og sa jeg hadde fått jobben, ble SÅ GLAD! Har vært innom Illums Bolighus i København hver gang jeg har vært på besøk til Helen, og drømmer meg bort når jeg vandrer blant interiør og møbler fra alle himmelske merker på jord. Ralph Lauren, Hay, Georg Jensen, Filippa K, Muuto, Maria Black, Tommy Hilfiger, Lexington, Calvin Klein, Sonia Rykiel og Royal Copenhagen bare for å nevne noen. Gleder meg stort til å starte!

Hei! Jeg er like gammel som deg og har et friår nå. Til neste år skal jeg begynne å studere, men klarer ikke bestemme meg helt for hvilket studie og hvilken by jeg skal bo i. Kunne du ha skrevet et innlegg om hva du studerer og hvordan studiet er? I tillegg til å skrive litt om hvordan det er å bo i Bergen?

Heihei! Valg av studie og by er et utrolig vanskelig valg, og jeg husker jeg vinglet frem og tilbake hundre ganger før jeg bestemte meg. Jeg studerer Internasjonal Markedsføring ved BI Bergen, og stortrives! Det er mye arbeid for å komme seg i mål mot eksamen merker jeg, men jeg synes fagene er veldig spennende og føler valget mitt ble rett for meg. Foreleserne er engasjerte, miljøet er supert og Bergen er etter min mening den perfekte studentby. Byen koker av studenter, utelivet er sykt bra og det finnes masse gode events, tilbud og rabatter spesielt lagd for studenter. Dessuten er byen nydelig fin! Bare se videoen jeg filmet i går kveld under her:

video:video1445161823

 

Sykt fint bilde av deg! Hva bruker du på leppene? Veldig fin farge!


Tusen takk! Her har jeg brukt MAC leppestift Lustre i fargen "Plumful"

Hvor får jeg kjøpt oljen fra Brazilian Keratin? :)

Spurte søstra mi, siden jeg fikk den i bursdagsgave av henne! Og hun sier hun kjøpte den på Normal i København, og at hun ikke har sett den noe annet sted enn der... Kanskje noe sted på nettet?

Hvor er kofferten fra? Så fin:)Kofferten min er fra Samsonite! Tusen takk, det synes jeg også :)

Kem som har lagd designet ditt på bloggen? såå fint

Det er lagd av Cecce! 

Hvor skal du reise neste gang?

Reiser faktisk til mitt andre hjem København til helga, når det er så dyrt for billetter hjem til mamma og pappa i Brønnøysund reiser jeg heller for en tidel av prisen til storesøster i København! Men så skal jeg holde meg her i Bergen til juleferien :) Til neste år derimot holder vi jentene å planlegger reunion i California i vinterferien! Wii gleder meg. Men er jo student så får prøve å holde føttene på jorda så mye jeg kan.

Er det noe mer dere lurer på til neste gang kanskje?

9 kommentarer Skjul

Bianca Skjærvø

18.10.2015 kl.21:08

Så fine svar! Du har en kjempefin blogg :-)
Martha

18.10.2015 kl.22:53

Hei!

Kan du skrive litt om, eller fortelle bare i kommentarfeltet, hvordan du fikk jobb? Søkte du på stilling eller gikk du bare innom og presenterte deg med CV og søknadstekst? Visste du at de trengte folk, eller tok du bare en sjans? Kjenner du noen som jobber der slik at det ble lettere? Hva tror du var utslagsgivende for at nettopp duu skulle få jobbe der?

Det er så mye som spiller inn. Søker iherdig selv, og det føles så vanskelig å få noe.
INE KRISTINE

19.10.2015 kl.01:00

Bianca Skjærvø: Tusen takk, veldig hyggelig å høre :-)
INE KRISTINE

19.10.2015 kl.01:06

Martha: Hei Martha! Jeg vil tipse deg om å sjekke NAV og finn.no, der utlyses ledige stillinger, og det var der jeg fant stillingsannonsen på Illum :) Der lå det en Mail de ønsket søknad + CV til, så jeg sendte det inn og ble etter litt invitert på gruppeintervju.

Etter det sjekket de referansepersonene mine, ringte de og fikk et godt inntrykk av meg. Så ringte de meg og tilbudte meg jobb!

Kjenner ingen som jobber på Illum fra før, men det kan jo være en fordel for min del at jeg har jobbet 3 år på Parfymelle samt en sommer som resepsjonist. Arbeidserfaring er jo alltid et pluss!

Vet det kan være vanskelig å få seg jobb, men mitt beste tips er vel egentlig bare å gå rundt med CV og søknad til daglige ledere, sjekke på nettet og ikke gi opp :)
Birgitte

19.10.2015 kl.17:09

Du blogger utrolig bra for tiden, og det liker jeg kjempegodt!! Ha en fin mandag:-)
Martha

19.10.2015 kl.18:11

Takk for svar! Det er nettopp alt det der jeg også gjør. Får bare holde motet oppe og ikke gi opp! :-)

19.10.2015 kl.18:20

Hei! Jeg lurer på hvordan fagene på internasjonal markedsføring er? Er det mye matte? Hvilken matte hadde du på vgs og tror du det går bra med mattefagene om man bare hadde p-matte på vgs? Har dere mange timer eller er det mye selvstudie?
INE KRISTINE

19.10.2015 kl.19:22

Anonym: Heihei! Fagene er varierte, og nå frem mot jul har vi Makroøkonomi, Økonomisk Antropologi, Markedsføringsledelse og Bedriften, også er det nye fag etter jul. Jeg hadde P-matte på vgs og klarer meg helt fint med det. Vi har ingen timer, vi går til forelesninger fire ganger i uken og har selvstudier. Ingen obligatoriske forelesninger :)
INE KRISTINE

19.10.2015 kl.19:23

Birgitte: Så gøy å høre, setter pris på det! Ha en fiin mandag du også <3

Skriv en ny kommentar

hits