OVERRASKELSE!


Kom nettopp inn døra i leiligheten, etter nok en strabasiøs tur opp de 500 trappetrinnene til fjerde etasje med overvekt i kofferten... Men bor man i gammel bygård så bor man i gammel bygård. Har vært en liten uke i Trondheim, og møtt min fine mamma og kjære lillebror igjen! Er jo latterlig dyrt å reise hjem til Brønnøysund med fly, og alle andre alternativer tar såå alt for lang tid, så da mamma spurte om jeg ville komme til Trondheim for å møte dem nå i 'høstferien' takket jeg lett ja!

Det var en overraskelse til lillebror, som trodde han ikke skulle få se meg før til jul, og dagene har bestått av mye gøy, kos, klem og familietid. Og skikkelig gøy å overraske lillebror, - han ble SÅ GLAD! Har rukket å være på badeland, sett The Martian på 3D-kino, nesten spilt Lazertag (haha, long story... rotet oss så jævlig bort på Lade) og spist myyyye sykt digg mat! Har rett og slett storkosa meg så til de grader, og nå er jeg tilbake i Bergen klar for hverdagen. 

Nå skal jeg ta meg litt sammen og pakke ut av kofferten, vaske klær og tøffe meg opp til å se om jeg har noe mat i kjøleskapet, håper studentfeen på magisk vis har tryllet frem mengder med mat mens jeg var vekk. Krysser fingrene for avokado! Ha en fabelaktig fredag superlesere <3

Gjør dere noe spennende i kveld?

4 kommentarer Skjul

Stine Landsnes

09.10.2015 kl.21:28

Høres ut som du har hatt noen fiine dager! Nydelige bilder av deg :-)
lisarorvik

09.10.2015 kl.21:56

Du er utrolig vakker, håper du får en fin kveld :)
Synne

09.10.2015 kl.22:18

Sykt fint bilde av deg😍 Hva bruker du på leppene? Veldig fin farge!
INE KRISTINE

09.10.2015 kl.22:37

Synne: Tusen takk snille du! Her har jeg brukt M.A.C sin leppestift "Lustre" i fargen "Plumful" ??

Skriv en ny kommentar

hits