Forelsket


Heisann fine dere, har dere det bra? I går ble jeg med Elise på en tung, svett og fin tur opp Fløyen - så nydelig vakkert da vi kom opp akkurat i det solen gikk ned, med rosa skyer og glitrende lys fra alle kanter, virkelig noe for seg selv. For en vakker by jeg bor i! Som et resultat av dette skulle jeg ikke kommet meg opp av senga i dag tidlig, for hver en muskel fra tærne og opp til ryggen er stiv som en stokk haha, men det var en veldig fin tur så absolutt verdt litt gangsperre.

Dagen i går var ganske hektisk og fullpakket fra ende til annen, - startet med forelesning, så jeg løp hjem og fikk i meg noe middag før jeg skulle tilbake til skolen for et intervju med BIS Marketing. Derfra gikk jeg innom Rådhuset og gav min aller første stemme (Husk å stem!), før jeg vendte hjemover og møtte Elise som ville dra meg med opp Fløyen! Kom ikke hjem før rundt midnatt, og da stupte jeg gjennom dusjen og rett i seng. Kjennes bra å ha mer tid i dag til å legge i bloggen, mye spennende som skjer fremover så har mye gøy på lager! 

Hva gjorde dere i går da? Flere som har vært på Fløyen?

Én kommentar Skjul

09.09.2015 kl.18:14

Fiiine byen min <3 Anbefaler å gå videre til Rundemanen neste gang, ikke like fin utsikt derfra, men en flott tur videre fra Fløyen!

Skriv en ny kommentar

hits