Life lately

Heihei! Nå har akkurat enn ny venninne av meg fra Stavanger gått ut døra mi etter en nokså spontan sleepover, og søsteren min reiste hjem til København i går så nå er det virkelig dødsstille her i leiligheten. Ble en litt vel sen kveld på "Back to school" med BI i går og har en mildt sakt tung dag i dag... Tror vi er flere om det, - gøy er det iallefall å bli kjent med flere studenter! Har ingen forelesninger i dag men noen kapitler i økonomisk antropologi å pløye meg gjennom, så skal vel få nok å gjøre. Tenkte bare å stikke innom og fortelle at det er i overkant av 20 dager til jeg reiser til Meloneras med Ingeborg, og at jeg allerede har bestilt flybilletter til København for å besøke søsteren min i høst - lenge leve Norwegian og billettpriser selv en fattig student som meg kan ta seg råd til når familiesavnet blir for stort!

Ellers kan jeg oppdatere dere med å fortelle at jeg har opptil flere breakdowns i uken hvor jeg legger meg ned og griner over ting som at rommet mitt støves ned like fort som jeg støvsuger det opp, at jeg stadig må avverge duer fra å fly inn takvinduene mine og at jeg enda ikke har lært at jeg bor i Bergen - og må lukke takvinduer før jeg går ut for å unngå innsjø på gulvet mitt. Men jeg trives, har blitt kjent med mange skjønne mennesker og synes linja jeg har valgt er fantastisk spennende.

Dette ble et litt rotete innlegg, men ville bare let you know hva som skjer i livet mitt akkurat nå! Stor klem til dere!

2 kommentarer Skjul

Lise

26.08.2015 kl.19:51

Godt å sjå at du trives snuppa <3 hilsen din blogreader and fan nr.1<3 snakkes te jul, og forhåpentlivis før!!
INE KRISTINE

27.08.2015 kl.23:34

Lise: Hahah ntå, kyss og klæm fra din favorittblogger!! <3 <3 Gleda me allerede masse til å sjå deg igjen! Håpa du og trives!

Skriv en ny kommentar

hits