MayBeauty face mask

Masken i seg selv var lett å påføre, men jeg er glad jeg fikk med børste for produktet er ganske seigt og klissete. Deretter skal produktet tørke i 30-45 minutter, og det kjentes helt greit ut, som helt vanlig peeling. Men når jeg skulle peele av masken - OH MY så vondt det var!!

Jeg brukte 15 minutter på å dra av sakte over hele ansiktet, og det kjentes altså ut som jeg dro ut alle småhårene i hele ansiktet mitt. Så der sto jeg og dro i ansiktet mitt og følte meg kjempedum som hadde villet teste dette, helt til jeg så huden min komme til syne sakte men sikkert - for huden min ble kjempefin, ren og digg! Og selv om maska tok med seg de fleste hårene i ansiktet mitt, tok den jo også med seg det man virkelig vil bli kvitt av urenheter, oljer og død hud i ansiktet. Tommel opp fra meg! 

Min konklusjon er dermed at dette er en maske med futt i, og den holder det den lover - men man må lide litt for skjønnheten!

5 kommentarer Skjul

Camilla

31.07.2015 kl.16:31

det er sånn med de fleste mud-maskene! Men det er verdt å lide for skjønnheten noen ganger!:)
Frida Sulistiono

31.07.2015 kl.19:09

Haha, jeg må le litt fordi jeg har også fått disse tilsendt og gud - SÅ VONDT JA. Var ille da, men den funker jo så det var vell verdt det. hehe.
Mio Moe

31.07.2015 kl.21:29

Hei Ine! Jeg leste på bloggen din tidligere at du slet med uren hud. Jeg har også slitt med uren hud, men det meste er heldigvis borte. Det eneste jeg sliter med er arr, så jeg lurte på om du hadde noe tips? : )
INE KRISTINE

31.07.2015 kl.22:05

Mio Moe: Heihei! Det stemmer, og for min del er jeg heldigvis nesten kvitt alt (endelig!) men sliter dessverre også med arr.. Har foreløpig ingen gode tips å komme med når det kommer til å bli kvitt arr, men har hørt diamantsliping (behandling til hudpleier) skal hjelpe! Om du finner noen tips som hjelper vil jeg gjerne høre, er på let etter svar selv! :-)
Kamilla Haaland

03.08.2015 kl.07:51

Åh, denne ligger i postkassen hjemme hos meg og når jeg kommer hjem, gleder meg til å prøve! :-)

Skriv en ny kommentar

hits