Moving out just got real

Herlighet så tomt rommet mitt er nå, - alt er pakket, rullet og stappet ned i esker, søppelsekker og bokser og skal ikke opp igjen før jeg står med nøkler i hånda til min nye leilighet i Bergen. Jeg gleder og gruer meg masse! Og blir sakte men sikkert tilvent tilværelsen som alene disse to ukene før jeg flytter.

Jeg har nemlig vært hjemme alene en uke nå, og merker livet alene er hardere enn jeg hadde trodd. Når jeg kommer hjem fra jobb når klokka slår akkurat over midnatt og posten ligger uåpnet rett innafor døra, vaskemaskina står uåpnet med tørre klær i seg - tørre fordi jeg har vokst opp med at klærne vasker seg selv og kommer som på rullebånd nyvaskede, tørre og sammenbretta med duft av lavendelskyllemiddel (som forresten koster et halvt stipend(?!) inn på en stol på rommet mitt. Men når mamma ikke lenger er her har jeg såklart glemt at det er min jobb å henge de opp og klærne har brukt noen dager på å tørke inni maskina. "Jaja, tørre ble de jo uansett" tenker jeg da.

Oppvaskmaskina har surret på "error" i en uke nå, og har ikke fungert fra det sekundet mamma og pappa lukket døren bak seg og kjørte til København. "Jaja, bare prøv å stopp meg", tenker jeg og drar frem oppvaskkosten, før jeg blir helt på gråten av at jeg ikke engang vet hvor vi har Zalo. 

Når jeg får min andre påminnelse fra Onecall om at jeg må betale månedens faktura, og jeg ikke kommer inn på badet fordi det ligger skittentøy over hele gulvet. Så tenker jeg trutt at "jeg tar det i morgen", kryper opp i senga jeg burde skifta sengetøy på for lengst og i det jeg stiller alarmen på 06 for å rekke jobb dagen etter og holder på å sive inn i drømmeland kommer jeg på at pappa ikke er hjemme og at det er jeg som må låse ytterdøra. Faen, tenker jeg da - og skulle ønske jeg kunne være barn og ansvarsløs for alltid. 

5 kommentarer Skjul

26.07.2015 kl.12:51

kjempe fin blogg! kos deg masse videre i sommer! :) gjerne besøk bloggen min klem<3
Merve Akmese

26.07.2015 kl.12:59

Kjempe fin blogg! Gjerne besøk bloggen min, hadde blitt sykt glad! <3
Kat

26.07.2015 kl.13:10

Høres ut som en veldig spennende tid for deg, lykke til med flyttingen! :)

27.07.2015 kl.02:02

Hahah likte dette innlegget!!!
Camilla Lien - New York

28.07.2015 kl.00:08

Hahah, dette likte jeg! Så gøy å se at andre på min alder sliter litt med det å være voksen :p

Skriv en ny kommentar

hits