Tax-free musthaves

Det er i underkant av to uker før jeg nok en gang står på tax-free med handlevogna og kaprer med meg favorittene, kanskje ikke alltid billigere enn i butikker, men utvalget er ofte utrolig bra og produktene er alltid nye, med tanke på gjennomstrømmingen av mennesker hver eneste dag. Er man heldig finner én jo også gode tilbud! Shoppingen på tax-free er kanskje litt harry, men absolutt et must for meg når jeg først er out of town! Siden jeg elsker å lese om hva folk ha når de først skal handle produkter, fant jeg ut det samme kanskje gjelder for dere? Så i dagens innlegg vil jeg vise dere my handfull of tax-free musthaves!1. Shower oil med mandelekstrakt fra L'Occitane - Denne her prøvde jeg første gangen da jeg var til "svigers" og skulle vaske hendene på badet deres, da sto denne her på kanten av vasken, og jeg ble blown away! Den lukter så sykt digg, skikkelig god, mild og ren lukt jeg enda ikke har klart å bli lei av - to år etter at jeg begynte å bruke den. Dessuten etterlater den huden myk, og det beste av alt - hendene/kroppen lukter digg i timesvis etterpå... Er akkurat tom for denne, så passer bra med påfyll!

2. Double wear stay-in-place foundation fra Estée Lauder - Kjøpte denne for første gang på tax-free på Værnes faktisk, da jeg skulle til København i fjor! Hadde sett mange gode reviews om den på youtube og trengte sårt en foundation som ikke trigget min oljete hud (og som dermed kunne motvirke at ansiktet lyser opp som en oily discokule iløpet av dagen) og endte opp med denne. Siden det har jeg kjøpt ny to ganger, én gang på tax-free og én gang over nett (der de dessverre ikke har alle fargene som selges på tax-free...) og den er én av to foundationer som jeg noen sinne har kjøpt flere ganger! 

Jeg liker den fremdeles veldig godt, men den er veldig dekkende og litt for tykk nå på sommeren. Dermed er jeg på jakt etter en ny foundation til sommerbruk, som har en lettere dekkevne, men som likevel holder i like mange timer som denne råtassen av et produkt. Har dere noen tips?

3. Chanel, Change au tendre - Min kjære, vakre, vene favorittparfyme er ingen annen enn denne fine lille flasken fra Chanel. Tenker alltid på utrolig morsomme Amalie som var med meg til NYC i fjor, fordi vi begge kjøpte denne samtidig for første gang, fordi baggasjen var borte og vi måtte ha parfyme. Så nesten uten å lukte på den tok vi en blind-shot og kapret med oss det som skulle vise seg å bli min all-time favorite! Trenger jeg i det hele tatt å nevne at den lukter dødsgodt? Denne har foreløpig ikke gått tom enda, så har ikke rukket å kjøpe den på tax-free tidligere, men i sommer blir en ny flaske med meg hjem!

4. Terracotta bronzer - Denne her hadde jeg også hørt veldig mye bra om før jeg til slutt bestemte meg for å kjøpe den. Liker produktet til himmels and beyond, men prisen derimot synes jeg er litt stiv. Det veier opp for de mange kronene at produktet varer lenge, og mitt produkt er akkurat på randen av å være helt tomt, ett år etter jeg kjøpte det. Skjolder ikke i det hele tatt, gir den perfekte brunfargen og lukter lite - tommel opp!

5. Ole Henriksen african red tea face mist - Dere vet når du mellomlander og neste fly ikke går før om mange timer, og du må slå ihjel det som virker som en evighet på flyplassen? Vel, hver gang det skjer har jeg alltid gått rett bort til hylla med de mange spreke fargene og dusjet meg selv med testeren til Ole Henriksens face mist. Den fukter huden og får frem en glød i kinnene jeg elsker! Den kan også brukes under sminken, noe jeg har til gode å teste ut. 

6. L'Occitane håndkrem - Oh dear, trenger denne engang ord? Rett og slett den ultimate håndkrem. Har ikke tall på ganger jeg har kjøpt denne, mye produkt (og veldig myke hender) for pengene.Hva er dine must-haves på tax-free?

5 kommentarer Skjul

Ingrid bf

30.06.2015 kl.11:53

Har nettopp kjøpt MAC sin Studio Fix Fluid SPF 15 og den e så god synes e :D

Den e mattanes, lett på huden og kan bygges opp til "full coverage"
Kristina

30.06.2015 kl.13:50

Bare Minerals sin nye flytende foundation. Den er så utrolig fantastisk, dekker godt, men er ganske tynn! Den holder utrolig lenge også da du ikkje trenger mer enn ca 3 små "klatter" med foundation. Anbefales virkelig virkelig.
INE KRISTINE

30.06.2015 kl.14:02

Ingrid bf: Åå tusen hjertelig takk for tips! Får sjå etter den når e fær til Paris :D
INE KRISTINE

30.06.2015 kl.15:14

Kristina: Tusen takk for tips! Denne har jeg faktisk prøvd, men synes ikke den passet min oljete hud godt i det hele tatt, den ble liggende som et lag utenpå huden og jeg ble superfettete i ansiktet :( Men har hørt flere som har skrytt av den, så er vel bare min hud som er litt rar!

05.07.2015 kl.11:30

Litt sent å kommentere dette innlegget kanskje, men måtte bare si at dior sin fundation syntes jeg er kjempe bra. De har både star og forever, og tror det er etter om du vil ha det matt eller ikke.

Skriv en ny kommentar

hits