Ukens spørsmål

Lurte på om du kunne legge ut kodene til dette designet,evt linken hvor du fant det?

Det har jeg dessverre ikke lov til å gjøre, har jo kjøpt det så det vil jo være dumt for hun som tar betalt for å selge kodene.. Men jeg kjøpte det her!

Kan du fortelle om størrelsene?

Her refereres det til Triangl-bikiniene mine, og de er veldig små i størrelsene! Jeg måtte opp nesten to størrelser i underdel og én størrelse i toppen.Hvordan vasker du dem? jeg har kjøpt triangl men de gikk fullstendig i oppløsning i vask(hadde til og med på finvask på maskinen). har lest de skal vaskes for hånd, men synes det er litt ekkelt når det er badetøy det er snakk om.. fikk nye bikiner av triangl da, veldig god service, men har enda ikke turt å bruke/vaske dem! hehe..:)

 

Wow, dette kjenner jeg meg ikke igjen i, i det hele tatt! Og det er jeg glad for at jeg ikke gjør.. så utrolig kjedelig! Her i huset er det enda mamma som vasker (på tide å lære seg dette selv, kremt*) men hun pleier å vaske mine på finvask, og det har gått bare godt med begge bikiniene mine. Måtte vel være produksjonsfeil eller noe? Satser på det, bikinier skal jo tåle å vaskes! 


Får du toll om du bestiller bikinien? eventuelt hvor mye kan den havne på?

Jeg har aldri fått toll på mine bikinier fra Triangl, men så har jo jeg vært så heldig å få begge mine sponset, så vet ikke om det har noe å si? Uansett lurt å sjekke toll på tollkalkulatoren på nett, det gjør jeg alltid når jeg er usikker! http://www.toll.no/no/handle-pa-internett/importkalkulator/ 

Hvilken strørelse har du? Og hvilken strl bruker du i dr denim bukser?(tenkte bare og sammenligne for og finne rett strl viss du bruker dr denim) :):)

Jeg har Large i trusa og Medium i overdelen, også bruker jeg small i dr. Denim bukser! Smart måte å sammenligne på :)

Hvor lenge har du blogget?

Oi.. første gang jeg lagde meg blogg gikk jeg i syvende klasse tror jeg? Men da var det veldig useriøst, svart bakgrunn og neonskrift (you get the picture..). Den bloggen her faktisk inekristine.blogg.no da, det er litt gøy! Så sletta jeg den, og begynte min O'store Casadeline.blogg.no i 8. Klassen, og det er vel herfra jeg må regne at jeg har blogget, tror jeg. Såå 2009, tror jeg? Herlighet, det er lenge. Sletta Casadeline i 10. Klassen, og Inekristine.blogg.no startet jeg igjen sommeren til andreåret vgs, da jeg skulle på språkreise! Og det er bloggen jeg blogger på den dag i dag, gitt :)

 

Hvor lang tid bruker du på å blogge ? 

Det er veldig forskjellig, men alt fra én time til 8 timer per dag. Også er det jo bloggmailer og avtaler innimellom all 'vanlig' blogging, det er såå mye mer enn å skrive litt og poste bilder bak en blogg, timevis med 'behind the scenes'-arbeid som ikke egentlig vises på bloggen. Men gud SÅ gøy, gjør det verdt hvert minutt!

Men jeg bare lurer på en ting angående språkreise til Long Beach, hvilken helseforsikring brukte du? Skal dit i sommer skjønner du:)

Jeg hadde egen helseforsikring gjennom pappa, men kjøpte EF's Erica forsikring i tillegg, just to be sure. Gled deg masse, du vil få tidenes sommer!! God tur :)

Kan du si litt om hvordan du fikk jobben på hotellet?

Jeg sendte inn søknad og CV for mange måneder siden, også møtte jeg tilfeldigvis sjefen for hotellet i Januar og da spurte hun om jeg hadde fått meg jobb, for om ikke var jobben min!! Såå heldig, elsker å jobbe i resepsjonen der jeg får møte folk fra hele verden.

 

Snakker du flytende fransk?

Haha, det ville vært en stor overdrivelse. Å snakke flytende er vel når man kan føre en hvilken som helst samtale uten å engang tenke seg om, så jeg er langt fra flytende i Fransk, dessverre! Men jeg kan gjøre meg forstått i det minste :)

 

Noe annet dere lurer på sweeties?

3 kommentarer Skjul

Kamilla Haaland

24.06.2015 kl.18:47

What! Jeg vasket også min triangl og det gikk helt fint. Og størrelsen - ja de ér små. Fy søren. Endte opp med giveaway, den passet jo ikke i det hele tatt... Hehe!
INE KRISTINE

24.06.2015 kl.19:16

Kamilla Haaland: Haha, ikke sant! Men det er jo bare å bestille i større størrelse, de er jo superfine uansett :)
Hannehm

24.06.2015 kl.21:48

bra svart :)

Skriv en ny kommentar

hits