FERDIG MED VGS

JEG ER FERDIG MED VIDEREGÅENDE, - FOR ALLTID!! 

På tirsdag ble jeg trukket opp i Historie i muntlig eksamen, og gjennomgikk to harde døgn med lesing, pugging av årstall, filmer om antikken og det meste jeg kunne pakke inn i forberedelsesdagene mine. 48 timer senere gikk jeg kvalm, skjelvende og svett inn til sensor og eksaminator for å holde min siste eksamen på Vgs. Senere den dagen kunne jeg lykkelig takke for meg med en sterk 5er i faget jeg minst av alt ville opp i, og med det gå hjem fra Brønnøysund videregående skole for siste gang! Tre lange, tunge, morsomme og rå år med de fineste folka jeg kan tenke meg, kunne ikke bedt om bedre år. 

Så nå har jeg tatt sommerferie, det siste jeg skal er å være med på felles avslutning sammen med kullet på torsdag, så er det offisielt ferie! Bare 28 dager igjen til jeg reiser til Paris, og 47 dager til jeg setter meg i bilen og kjører til Bergen, for å bo der! Tenk at jeg har bodd i samme hus i snart 19 år, gått i de samme trappene og åpnet det samme kjøleskapet hver morgen - i snart 19 år. Og nå er det slutt, fra og med August bor jeg ikke lenger hjemme og skal mest sannsynligvis aldri gjøre det mer heller! Spennende, gøy og veldig rart i grunn. Nå skal jeg på jobb, siste opplæringsdag før jeg i morgen starter å gå alene.. Ha en super dag! 

Én kommentar Skjul

15.06.2015 kl.13:29

Kjempe fin blogg. Mye bra som inspirere her på bloggen din. Fine innlegg med fine bilder. Jeg håper du har en fin dag videre. Hvor lenge har du blogget? hvor lang tid bruker du på å blogge ? Hadde veldig koselig om du tok turen innom min blogg :)

Skriv en ny kommentar

hits