Makeup genius

 

 

Okei jenter, nå har det kommet en revolusjonerende app jeg ikke klarer legge fra meg! Makeup genius er en app som lar deg sminke deg virituelt, du holder kamera mot ansiktet ditt, og legger enten ferdiglagde looks eller produkt for produkt, sånn at du kan se hvordan de ser ut på deg! Og det er så sykt kult, det er ikke bilder du retusjerer, men deg selv mens kamera går, du blinker, kan snu ansiktet for å se alle vinkler og det er rett og slett utrolig kult!! Vet ikke om dere forstår helt hva jeg mener, er vanskelig å forklare så det beste er nok om dere bare laster ned appen (helt gratis) og prøver selv, her!  

Har prøvd sååå mange kule looks, og til nå er favoritten "Karlie Kloss look" som jeg har på, på bildet under her. Den finner dere inne i appens "looks", om dere vil prøve den dere også. Dessuten er det jo kjempegreit å få 'prøvd' sminken på uten å måtte gå i butikken. Du får jo ikke kjent konsistens, lukt osv, men iallefall et ganske nærme bilde av hvordan produktet vil se ut på i virkeligheten! 

Pass på at du ikke kan bevege deg for fort når du prøver sminken på, for da klarer ikke appen å gjenkjenne hvor leppene/øynene/kinnbeina dine er etc, og dermed legger plutselig leppestiften seg i panna f.eks haha. Appen krever ganske mye energi fra mobilen/nettbrettet ditt, så jeg anbefaler at du fyller opp batteriet ditt før du setter igang. Min iPhone ble ganske varm etter en halvtime prøvesminking, men bortsett fra dette er det en super, smart og gøy app! // Reklame

 

 

Har du prøvd denne appen før? Hva synes du?

4 kommentarer Skjul

Alexandra

14.06.2015 kl.15:42

Den appen er genial! Morsom å leke seg med :)
Siri

15.06.2015 kl.13:21

Lastet ned appen, morsomt å prøve seg fram haha!

Men jeg bare lurer på en ting angående språkreise til Long Beach, hvilken helseforsikring brukte du? Skal dit i sommer skjønner du:)
INE KRISTINE

15.06.2015 kl.13:25

Siri: Mener å huske jeg kjøpte en forsikring som het Erica(?) fra EF, selv om reiseforsikringen familien min har dekket det meste uansett tenkte jeg at det kunne ikke skade å være bombesikker på at alt var forsikret :-)
Siri

16.06.2015 kl.17:33

Okei, da har jeg det i orden. Takk for svar! :)

Skriv en ny kommentar

hits