Verdens beste følelse!

Endelig kan jeg si dere det jeg har lengtet etter å si i tre år, og som jeg spesielt i de siste ukene har gledet meg sååå til å si: SÆROPPGAVEN ER LEVERT!

It feels sooo good. Har virkelig jobbet dødsmye med denne oppgaven her og endte opp med helt sjuukt mange ord, så forhåpentligvis står kvaliteten i stil med kvantiteten på sider, da blir dette isåfall knallbra! Herregud jeg er lett som en sky nå jeg, haha, god følelse! 


Planene fremover står likevel på lur rett over helga, da er det prøve i religion, så venter prøvemuntlig, masse heldagsprøver og annet gøy før eksamen kommer rett etter russetiden. GLEDER MEG til å være ferdig på videregående, og foreløpig gjelder det å stå ut løpet og fullføre bra. Er iallefall ett skritt nærmere nå som særoppgaven er levert, så er det en liten pause før jeg tar for meg neste prøve på ferden mot frihet. 

Tenkte forresten dette skulle bli dagen der jeg gikk ut for å ta bilder av klærne jeg har fått fra Junkyard, meeen så ble det storm gitt. Livet på Helgeland, sier jeg bare... Bakgrunner kommer i alle fall i kveld! Kos og klem♥

Har dere skrevet særoppgave før? Kjenner dere igjen følelsen i så fall?

4 kommentarer Skjul

Nora D

09.04.2015 kl.18:07

GRATULERER SÅ UTROLIG MYE! Det fortjener du
Stine

09.04.2015 kl.19:02

Hvor mye skrev du? :)
INE KRISTINE

09.04.2015 kl.21:21

Stine: 9400 ord! Syns det er helt vilt mye men håper det er innafor likevel..
INE KRISTINE

09.04.2015 kl.21:22

Nora D: Ææ TUSEN TAKK!

Skriv en ny kommentar

hits