Life lately

Hei fine lesere, har dere hatt en fin påske? ♥

Jeg kom hjem til Norge på søndag, mandag var jeg sammen med Mikael som var hjemme på ferie og tirsdag kjørte vi til familien min i Nordsjona utenfor Mo i Rana. Første stopp på veien dit var på Åga, der min kjære gu'mor bor! Det er alltid like sykt å være på besøk der, for mannen hennes er kokk og de er begge konditorer, så man vet liksom aldri hvilken matopplevelse som venter, men vi vet alltid at det blir himmelsk godt! Denne gangen fikk vi hjemmelagd sushi, kyllingsalat og appelsinbrownie, mmm... 
Så dro vi til Nordsjona, til bestefar! Der gikk vi opp på hytta, uten strøm, internett, dekning og innlagt vann, så jeg har virkelig hatt en timeout fra cyberspace og sivilisasjon, og det kjennes veldig deilig! Innimellom påskekosen har jeg også pjusket meg videre med særoppgaven vi skal levere på fredag, begynner å komme i mål og det kjennes deilig! Så kan man begynne å glede seg til sommerferie og ikke minst - Paris... ♥♥♥

Hva har dere gjort i påska?


Har forresten mye gøy på lager fremover! Innkjøpsvideo fra Frankrike, bakgrunner for April og pakke fra Junkyard som skal vises frem, for å nevne noe. Si gjerne fra om det er noe mer dere vil se, let me know! 

6 kommentarer Skjul

Confession of a HairStylist

07.04.2015 kl.09:30

Fine bilder :)
Emma

07.04.2015 kl.11:29

Så gøy, gleder meg til innkjøpsvideo fra Frankrike ;-)
synne

07.04.2015 kl.14:49

Når skal du lage den videoen om hvordan du lager slike bakgrunner? du svarte ja i en ukens spørsmål tror jeg:) hadde vært bra ihvertfall!
Silje

07.04.2015 kl.17:01

Må bare si at du er kjempepen!! Følger bloggen din på bloglovin :) gleder meg kjempemasse til bakgrunnene, for de er utrolig fine! Btw, hvor er designet ditt fra?
INE KRISTINE

07.04.2015 kl.23:24

Silje: åå så hyggelig kommentar! Tusen takk <3 designet har jeg opprinnelig fra en gratismal, men så har jeg redigert mye selv også :-)
Nathalie Kalvik

07.04.2015 kl.23:58

Utrolig fin blogg, gode bilder! :) Ønsker deg en nydelig kveld videre!

Skriv en ny kommentar

hits