Black fav's


Er det bare meg som kjenner våren snike seg innpå? Så utrolig deilig å kjenne solen varme skikkelig godt i kinnene, og ikke minst at det er dagslys når jeg slutter på skolen om dagene! Jeg klarer likevel ikke helt å gi slipp på det svarte, og har i dag plukket ut mine sorte vårfavoritter til dere! 

Denne rougen i fargen Malice har jeg brukt sammenhengende i 2 år snart, noe som er helt vanvittig for den ser nesten ikke brukt ut?? Så denne lille saken tror jeg nesten varer livet ut altså, haha.. Dessuten er fargen perfekt, en blanding av søt dusrosa og fersken for freshe kinn. Favoritt!

Finishing powder er obligatorisk, desverre har jeg enda ikke funnet det perfekte, og bruker denne her foreløpig. Den er litt for fet for min oljete hud, så er enda på leting etter en som klarer å holde huden matt dagen ut! Anyone knows about one?

Denne foundationen her er også en favoritt, men i likhet med finishingpowderet fra Bobbi Brown litt for fet for min oljete hud... Nå på den kalde tiden av året er huden min helt merkelig. Fet om dagen og ørken om natten.. What to do?

Denne er perfekt! Jeg elsker den. Fargen Black Satin har såå mye glans i seg, og holder i evigheter! Mangler bare fine, lange negler å legge den på.. hehe

Mine kjære Wayfarers, disse er både enkle og ganske standard i grunn, men likevel SÅ fine! Absolutt på min top 3 liste over solbrillene mine haha! Can't get enough sunglasses

 

Har du noen vårfavoritter?

5 kommentarer Skjul

Diman Dilir

04.03.2015 kl.11:45

så fina solglasögon!
Sunniva

04.03.2015 kl.12:06

utrolig fint! :)
vilde madeleine

04.03.2015 kl.14:25

åå sikler sånn over neglelakken og solbrillene, perfeksjon!
Vegard

08.03.2015 kl.00:21

Hei! Kjempe flott blogg! Håper du får en bra helg hilsen Vegard.
Tine

09.03.2015 kl.12:20

Solbrillene var veldig fine :)

Skriv en ny kommentar

hits