Ukens spørsmål

Kan du fortelle litt om når du krasjet?

Haha, uff... Ja, altså. De som følger meg på snapchat har kunnet få med seg at jeg krasjet for første gang denne uken, med bestefar sin bil jeg hadde vært så heldig å få låne i noen dager mens han var bortreist. Det gikk fint med meg og Pia som satt på, - bilen til bestefar derimot... Også krasjet jeg jo inn i en annen bil, men fikk god hjelp av vitner til å ta kontakt med eieren av bilen, og han var heldigvis veldig hyggelig og alt ordnet seg til slutt - noen pengelapper fattigere, og en erfaring rikere! 

Hvilken Macbook har du? :)Nå har jeg verdens skjønneste lille badass - en Macbook Pro Retina 13" med 256GB! Og helt ærlig merker jeg ikke så stor forskjell fra 15" jeg hadde tidligere, sånn med tanke på størrelsen på skjermen. 

 

Vil du skrive en anmeldelse av 50 shades of grey?

Haha, nei det tror jeg ikke jeg skal begi meg ut på. Men altså, filmen var jo ikke bra? Dårlig skuespill, dårlig plot og lite struktur... Tok meg selv i å tenke på hva jeg skulle lage til middag dagen etter ved fler anledninger i filmen, og da er den altså ikke innafor. 

Kendall-frisyren er DØDSFIN! Men altså, jeg klarer bare ikke flette de bakover liksom, blir bare på siden.... Kan du ikke lage video? :D

Det kan jeg prøve å få til ja! Har også en hairdonut-video tilgode å lage, så kan kanskje lage disse to i samme film? 

Hvordan lager du bakgrunnene dine?

De lager jeg ved å finne masse fine små inspobilder på weheartit, før jeg peiser dem inn i picmonkey's collage-program :-) Enkelt! 

Kan du ikke lage et innlegg eller en video om hvordan du laget bakgrunnene dine? Liksom hvilken str bilde børr være i, hvor mange og i hvilket program du lager dem i?:)

Joo såklart, om dere vil det skal jeg såklart ordne det!

Hei! Jeg lurte på noe om språkreisen til long beach :) Hvor gamle var de fleste som var der? Gikk du førsteåret videregående og skulle begynne på andreåret etter sommeren? Jeg vil dra neste år, da går jeg 1.året og er 16 og blir 17. Er jeg gammel i forhold til de andre som er der? eller er de fleste 16-17 år? Håper virkelig på et svar, har lurt på det lenge haha 

Heii! De fleste som var på språkreisen samtidig som meg var vel stort sett fra 14 til 17 år gamle, ganske mange på 14, men også noen yngre og faktisk også noen på 18 år! Jeg gikk førsteåret vgs ja, og skulle starte i andreklassen etter sommeren. Så nei, du er absolutt ikke gammel i forhold til de andre som er der, heller midt i blinken spør du meg :-)

Har du noen spørsmål til neste gang?

3 kommentarer Skjul

Aleksander

20.02.2015 kl.19:14

Liker rumpa til hu i den hvite shortsen på det lille bilde ved side av Hollywood-bilde. Den fineste rumpa jeg noen gang har sett..

20.02.2015 kl.20:30

hei! lurte på om du kunne gi tips om avstandsforhold? om jeg ikke tar feil er jo kjæresten din i militæret? Min skal inn til høsten, og jeg gruer meg veldig til avstanden..
INE KRISTINE

23.02.2015 kl.17:24

Anonym: Det er egentlig ikke så vanskelig som folk skal ha det til. Det gjelder bare at begge to er innstilt på at det skal funke, også holde kontakten jevnlig og besøke hverandre så mye man kan! Er man innstilt på at det går, - går det :-) Er såklart dødskjipt, spesielt i starten, men man blir fort vandt til det og etterhvert går det veldig greit. Klem <3

Skriv en ny kommentar

hits