FÅ PERFEKTE KRØLLER

 


I mange år har jeg ønsket meg disse krøllstavene fra MAST, og for en stund tilbake fikk heldige meg de begge i posten fra Makestyle!  MAST er utviklet av Janne Borlaug bak Makestyle, så krøllstavene er hundre prosent norske, - og det er jo ekstra gøy! Curlingwand vol. 1 er tynnest og gir mer markerte, søte krøller, mens vol. 2 er tykkere og gir løsere, mer glamorøse krøller. På bildet over her har jeg brukt en kombinasjon av begge krøllstavene, og se så fine krøller! 

Jeg liker dem begge veldig godt, og elsker at det er så lett at selv deg som aldri har tatt i et varmeredskap skal kunne få dette til! Tengene varmer seg fort opp, og man trenger ikke holde håret rundt krøllstavene mer enn noen få sekunder før krøllen er ferdig! Veldi enkelt, veldig greit :-) Også pleier jeg alltid å spraye lett gjennom håret med varmebeskyttende før jeg går til verks, sånn at sprayen tar støyten for varmen og ikke håret - så blir det ikke slitt i lengden. Min favoritt er varmebeskyttende fra Gun-Britt, har brukt denne over lang tid nå, og har enda ikke funnet noe som kan måle seg! Hører kanskje ikke så glamorous ut med Gun-Britt, haha, men det er det som funker så hva betyr vel navnet da?

 

MAST vol. 1 finner dere her | MAST vol. 2 finner dere her | Varmebeskyttende fra Gun-Britt her


Så fort jeg får Macbooken min kommer også en video hvor jeg viser forskjellene mellom MAST vol. 1 og vol. 2♥

//Innlegget er skrevet i samarbeid med Makestyle//

4 kommentarer Skjul

Heihei

15.02.2015 kl.18:06

Hei! Spurte deg om noe på et veldig gammelt innlegg, så det kan hende at du ikke har sett det... men jeg lurte på hvordan du fikk sponset din triangl bikini? Skal sende en sånn mail selv, men jeg aner ikke hva jeg skal skrive! Kunne du skrevet her hva du sendte, eller oppsummert litt kort hva du skrev? Tusen takk for hjelp på forhånd <3
Carina Ustad

15.02.2015 kl.18:40

Såå fine krøller! Ble skikkelig fin på deg :)
Lise H. Andersen

25.02.2015 kl.08:40

Så fine krøller, har lenge vurdert å kjøpe en slik krøllstav :)
INE KRISTINE

25.02.2015 kl.08:41

Lise H. Andersen: I say you should do it!

Skriv en ny kommentar

hits