WEEKENDFEVER

Heyhey, deilig med helg dere? Eller kanskje noen av dere er så heldige å ha ferie allerede? Misunnelig right here!

Selv har jeg ikke vinterferie før om noen uker, men det skal bli deilig, da. I går tok jeg meg forresten endelig sammen og bestemte meg for hvilken Macbook-modell jeg skulle velge, også bestilte jeg meg en råtass av en data som kommer i posten om ikke alt for lenge - DET blir gøy!

Denne helga skal jeg fokusere på dere, skjønne leserne mine (♥) og bare ta det rolig og sove mye. Har tross alt kjørt på tre helger på rad nå, og for jenta som tidligere var ute maks to ganger i året er tre ganger på to helger ganske hardcore. Men er èn russ så er èn russ, og gøy var både Hemavan og nyttårsballet! Har en produkttest coming up, samt mine springcravings og noe annet gøy på lur, så stay tuned gjennom helga så får dere see! 

Ellers lurer jeg på om det er noe mer dere kunne tenke dere å lese om? Føler bloggen blir bittelitt kjedelig når jeg ikke er på reise, haha, så venter egentlig bare på at det skal bli Mars sånn at jeg kan blogge fra Frankrike til dere haha! Poster litt bilder fra i sommer til dere i dag, siden det sklætter på vinduet og lyset er borte for lengst, og fordi jeg lengter tilbake til blomster og solstråler♥ Også så fint håret mitt var nyfarget, savner det!

3 kommentarer Skjul

Cecilia Catharina

13.02.2015 kl.20:55

Så utrolig fine bilder alle sammen! :D

Ha en helt fantastisk kveld videre og kos deg i helgen og ferien :-)
Sunniva

13.02.2015 kl.21:04

Jeg har vinterferie nå, men kommer nok til å misunne deg når du får den :)
Diman Dilir

13.02.2015 kl.22:38

så fina bilder!

Skriv en ny kommentar

hits