WEEKEND

Hvor skal jeg begynne? Denne helga har vært litt av en turbulens helg, for å si det bokstavelig talt. Fredag skulle jeg reise til typen, med fly fra Brønnøysund til Trondheim, derfra til Oslo også videre fra Oslo til Bardufoss. Flyet fra Brønnøysund ble forsinka, måtte bookes om til et nytt fly fra Trondheim, som gjorde at jeg kom bare en halvtime før flyet fra Oslo skulle gå, og det var da bagasjen min ikke dukket opp... Ble dermed stuck på Gardemoen, men hadde heldigvis en gammeltante som bor like ved flyplassen, så jeg sov der til Lørdag, hvor jeg videre tok fly til Bardufoss på lørdag. 

Såå skulle jeg hjem på søndag, flyet fra Bardufoss ble over en time forsinket og selv om jeg løp som en gærning på Gardemoen ble bagasjen skikkelig forsinket once again og på mine knær forran ticketservice-dama fra SAS ba jeg om å få komme med flyet, men fordi det var Norwegian som fløy fra Bardufoss (og som dermed var forsinket) slo SAS seg vrang og nektet å hjelpe meg med noe som helst. Dermed var jeg stuck i Oslo IGJEN, og med gråten i halsen ringte jeg mamma som booket en natt på Radisson Blu på Gardemoen til meg, og der lå jeg til mandag da jeg endelig kom meg hjem. 

Så helgen ble ikke akkurat slik den var planlagt, men nå er jeg endelig hjemme og godt er det. Så skal jeg faktisk ut å fly i dag også, haha, men denne gangen til Bodø for sesjon del 2. Så skal jeg ikke fly på en stund. 

Har mye gøy til dere fremover også, blant annet produktanbefalinger fra MAST og når jeg får kjøpt meg Macbook ganske snart blir det masse med videoer og inspirasjon til å poste fine innlegg til dere ♥ Nå skal jeg spise litt frokost før jeg reiser til flyplassen, ha en fin dag!

Har dere noen gang hatt uflaks på flyturer?

3 kommentarer Skjul

the future life

11.02.2015 kl.08:23

Ha en fin dag :)

Gå gjerne inn på bloggen, å Facebook siden vår og trykk liker og del, vis du er i mot mobbing :)

da vi kan nå ut til flere, og det vil gjøre oss veldig takknemlig.

Takk
Emilie-Therese

11.02.2015 kl.10:00

Flyet fra Bardufoss er aldri i rute. Bardufoss er min nærmeste flyplass (40 min unna) men fordi dem er så treige, dårlig service osv. så byttet jeg til fly fra Tromsø i stede ( to timer unna med bil..)
Sunniva

11.02.2015 kl.18:36

uff, så kjedelig! jeg hadde blitt superstressa om jeg ikke hadde rukket flyet!

Skriv en ny kommentar

hits