Get ready for prom

//Inneholder affiliatelenker

1. Neglelakk fra Essie her - Denne fargen er fantastisk og min desiderte favoritt blant neglelakkene mine! Dødsfin i fargen, men sitter ikke så lenge på, men siden jeg uansett er skikkelig vimseguri og bytter farge på neglelakken min annenhver dag er det egentlig bare greit at den ikke sitter som støpt på, slik som mange andre litt dyrere lakker jeg har prøvd. 

2. Minilakk fra Essie her -  Veldig 'New Years' i fargen og veldig lett å matche med annet tilbehør, siden den jo er sølv. Elsker at den er liten, bruker jo nesten aldri opp disse store lakkene! Fant desverre ikke link til like liten størrelse, men fargen fant jeg i det minste :-) Kjempefin!

3. Vipper fra Eylure her - Disse er råfine og akkurat på grensen til å være for store, men absolutt innafor på ball og fest! Også elsker jeg at man kan bruke dem gang på gang uten at de blir ødelagte. Trenger du et par bulletproof-vipper er dette de å satse på! Dessuten under hundrelappen, så er vel ingenting å sette fingeren på med disse faktisk. Love these ♥♥♥ Har et par på meg frai fjor sommer under her:

4. Kjole fra Nelly her - Denne lille saken er jo faktisk SÅÅ fin, men ikke helt classy nok til å henge på mine skuldre på nyttårsballet, så denne blir desverre hjemme. Men absolutt dødsfin, mye finere i virkeligheten enn på bildene på Nelly! 

5. Leppestift Chanel her - Nå er det utrolig mange fine leppestifter der ute, og jeg har enda ikke klart å bestemme meg for hvilken jeg blir å gå for. Denne er uansett kjempefin og virkelig kvalitet innen leppestifter, så om du er på utkikk etter en leppestift som ikke gjør leppene tørre er dette the one! 

6. Parfyme Chance av Chanel her - Denne her er kjøpt i New York på 5th Avenue (får helt gåsehud av å skrive det der) og har sin faste plass i veska. Frisk, søt og likevel mild er stikkordene, og ja, nei jeg har ikke ord jeg. SÅ god. 

 


Én av de to maxikjolene jeg bestilte til nyttårsballet kom i dag, og den er skikkelig fin men dessverre litt stor over puppene :-( Heldigvis har jeg bestilt den andre kjolen i én mindre størrelse, så jeg har på følelsen at den kommer til å bli perfekt! Skal vise dere bilder av begge så fort den andre kommer, sannsynligvis i morgen! Vippene over her kom også i pakken fra Nelly i dag, så nå har jeg et par helt nye, freshe vipper til ballet, hoho! Det blir såå gøy, gleder meg. Nå skal jeg smekke sammen noe mat, ha en fin start på uken, flotte lesere♥

5 kommentarer Skjul

Yvonne

19.01.2015 kl.15:40

Elsker den Chanel parfymen :-)
Jlb- Janne Bodin

19.01.2015 kl.15:53

Kjempefint innlegg, du er flink :-) Ønsker deg en fin uke!
Diman Dilir

19.01.2015 kl.20:11

så fin!
Kamilla Haaland

19.01.2015 kl.21:22

mye lekkert :)
Emma

19.01.2015 kl.21:39

Hehe. Begynner jammen å bli en stund siden jeg var på ball må jeg si. Lykke til :)

Skriv en ny kommentar

hits