Hotellet vårt i Paris

13. Juli lander jeg på denne tiden av døgnet for første gang i Paris sammen med typen, og gleder meg stort til dette! Paris skal visstnok være magisk på sommeren, så jeg håper på en stor dose fransk romantikk i verdens kanskje mest romantiske by♥ Har dessuten funnet DET hotellet, sååå utrolig fint og midt i smørøyet av byen, så nå kan sommeren bare komme. Og bare for å skryte litt, sjekk her da: 

Lurer på om noen av dere har noen gode reisetips til et par forelska turister i storbyen? Hva vi se, hvor burde vi gå og hva må man oppleve when in Paris? Setter stor pris på alt av tips! Har dere vært i Paris før?

12 kommentarer Skjul

14.01.2015 kl.21:49

kan du vise oss linken til hotellet? skal dit i vinterferien! :D
marlin

14.01.2015 kl.22:42

Jeg var en uke i Paris i sommerferien i 2014.

Jeg anbefaler virkelig og ta en taxi opp til Montmarte!! Vi ble anbefalt dette og det var så fint der. Litt sånn gammel dags aktig. Trange gater og masse restauranter. Maten var veldig god også. Utsikten er super fin, da det er litt opp i høyden. Dere ser ut over hele paris, og veldig fint når det er litt mørkt ute så står eifel tårnet ett stykke unna og blinker opp. Veeeeldig romantisk altså.

Ellers anbefaler jeg de typiske turist stedene som og se eifel tårnet blant annet. Anbefaler også og gå opp og se. Vi sto i kø i litt over en time men går ann og få kjøpt fast pass eller noe sånt. Utsikten derfra er også helt fantastisk.

Jeg shoppet ikke så mye der nede men vi var i `hoved shopping gata` vist jeg kan kalle det det. Champs-Elysees heter den. Veldig fint der, og merke butikkene ligger på rekke og rad oppover. Mye turister og lange køer enkelte steder men vært og få med seg da:) Ikke bare dyre merke butikker selvfølgelig!

Men ta en taxi opp til montmarte. Dere kommer ikke til og angre!

Kos deg masse når den tid kommer

Klem.
Tonje

14.01.2015 kl.23:25

Triumfbuen sykt mange trapper å gå opp men sykt verdt det pga utsikten :-)
Diman Dilir

14.01.2015 kl.23:52

ser fint ut!
Emma

15.01.2015 kl.12:58

Det så lekkert ut! Jeg har også tenkt meg til Paris om ikke så lenge :)

15.01.2015 kl.16:21

Har selv vært i Paris og ville anbefalt dere å bare gå rundt, byen er så fin i seg selv! I juli er det vel masse turister der, så dere burde kanskje velge og vrake litt i turistattraksjoner, om de er verdt all køen osv. Syntes eifeltårnet var veldig fint, men sikkert masse folk til sommeren!!

Latinakvarteret er også veldig koselig og kirken Sainte-Chapelle er utrolig vakker, ville heller dratt dit en Notre-Dame, men det er meg.

Håper dere koser dere masse 💕

15.01.2015 kl.19:53

Hei Ine

Ville bare tipse om appen Stay.com, den er fantastisk for reiseglade mennesker. Her får du både anbefalinger av kjente og lokale fra mange ulike byer. Det er i tillegg et gratis "bykart" som lokaliserer hvor du er og hvor de ulike attraksjonene du har markert av i din "reiseguide" er. Du kan i tillegg "laste ned" byen slik at du kan bruke appen uten internett tilgang. Tenkte jeg ville tipse deg om den fordi at jeg fikk veldig bruk for den sist gang jeg var på ferie i Portugal.

Hilsen S
Sigrid

16.01.2015 kl.00:12

Spis på Poumpidou(veeldig usikker på om jeg skrev det rett haha) Senteret en dag! Nyyydelig utsikt over hele byen, og fantastisk mat! En piknikk i en park, koslige gatecafeer og en tur til museet er også å annbefale på det sterkeste!

FORRESTEN, hit må du dra, du har ikke noe valg ;) Ladurée, en makronbutikk mid i hjertet av Champs-Elysees. Det er herfra alle inspobildene av makroner og Parisidyll på we<3it kommer i fra. Litt stive priser, men makronene er herlige, og boksene de kommer i er så fine at jeg oppbevarer smykker i dem enda, ett år etter at jeg var det!

Gleder meg til å høre alt om turen din! Klem fra meg<3
INE KRISTINE

16.01.2015 kl.12:55

Sigrid: Tusen takk for kjempefine tips! Har allerede planlagt et besøk på Ladurée hehe ?? Gleder meg til å vise dere bilder!! Stor klem tilbake <3
INE KRISTINE

16.01.2015 kl.12:55

Anonym: Tusen takk for fint tips! Skal absolutt laste den den :)
INE KRISTINE

16.01.2015 kl.12:56

Anonym: Åå så mange fine tips! Tusen hjertelig takk, skal absolutt sjekke ut tipsene :D
Guro Ertvåg Eidsæter

16.01.2015 kl.19:55

Har aldri vært i Paris før men er absolutt på min liste. Du er heldig! Kos dere mye

Skriv en ny kommentar

hits