wanderlust.

//Skrevet i samarbeid med EF

Viktige menn med stresskofferter blar seg gjennom dagens næringsliv. En mor som prøver å holde styr på en hel flokk med barn mens mannen filmer og viser tommel opp forran kamera. Gjensynsglede, lange klemmer og gode ord. Noen løper, andre sover. En klonet jentegjeng drikker hver sin kaffe, noen ungkarer tar seg en øl og skåler for turen som skal begynne. Alle kommer de fra et sted, alle skal de videre. Det yrende livet som er på en flyplass er til å ta og kjenne på - jeg elsker det! Billetter og pass i hånden, med hele verden på hver sin gate - hvor vil du ta turen? 

Alcudia står det på skjermen. Strand, varme og deilig sol. Spansk kultur og vakre historiske skatter, er det dette jeg føler for i dag? Snur meg til neste gate og leser London; Shopping, storbyliv og britisk kultur, scones til frokost og té til kvelds. Like ved boarder det et fly til Moskva. Nesting dolls, vodka, bolsojteater og ballett. Noen roper opp siste opprop til Los Angeles, - palmer, Hollywood, surf og shopping. Tenk så mange muligheter man har her inne på flyplassen, tenker jeg. Skulle ønske jeg kunne velge alle gate's som finnes, reise overalt. 

Jeg har alltid elsket å reise, men det var ikke før i 2013 at jeg faktisk gjorde noe særiøst ut av det, og faktisk reiste til Los Angeles på språkreise. Vet jeg har mange unge lesere, og til dere tenkte jeg å tipse dere om at hvis dere i likhet med meg elsker nye steder, nye kulturer, språk og mennesker - ja, da vil jeg anbefale dere å reise på språkreise. Da får dere sett dere rundt om i verden, uten at mamma og pappa absolutt skal bestemme hvor, hva og når ting skal skje. Man lærer å bli mer selvstendig og får seg venner for livet! Og det beste av alt - man kan velge mellom utrolig mange forskjellige, fantastiske destinasjoner! 

Dere kan ta en titt på denne linken, så får dere en ryddig og fin oversikt over hvor du kan reise, og hva mulighetene dine er alt etter hvor gammel du er. Selv kunne jeg tenke meg å ta et språkkurs, og favorittdestinasjonen for tiden er  språkkurs i Paris for å lære meg bedre fransk hadde vært såå gøy.. og dessuten veldig nødvendig med tanke på at jeg kan komme opp til eksamen i fransk til våren. Hvilket kurs ville du tatt?

Åå.. jeg vil reise nå!

4 kommentarer Skjul

Oslofru

11.01.2015 kl.10:28

Herlige bilder <3
Monica Lindstad

11.01.2015 kl.13:55

Åhh så herlig innlegg! Jeg har utrolig lyst til å dra på språkkurs til Spania eller Costa Rica, for å lære meg bedre spansk før jeg skal ha eksamen til våren :)
INE KRISTINE

11.01.2015 kl.14:18

Monica Lindstad: Åå varmt og deilig samtidig som man lærer, perfekt!
Lene Kristin

26.01.2015 kl.20:44

åå er så utrolig spennende med reising, nye land, nye kulturer og nye mennesker. Elsker å reise selv og blir så inspirert av slike innlegg!!

(haha ser forresten at overskriften er wonderlust, men regner med du mener wanderlust)

Skriv en ny kommentar

hits