Hehe

Gjett hva som skjedde med piken med gullhår i ræva i dag da, dere? iPhonen min døde! Både macbooken og iphonen kollapset på mindre enn to måneder, hva har jeg gjort for å fortjene dette daa? 'Det verste' er nesten at iPhonen min har ikke en skramme i skjermen, og det virker som nesten alle vennene mine har knust sin minst én gang, så jeg føler faktisk jeg har tatt skikkelig bra vare på den (å miste den i gulv telles som uhell, right? Det skjer alle en gang i blant). Men da jeg skulle hente den fra tentamensvakta i dag var den svart og siden reagerer den ikke på noe. Såå nå må denne berta ut med enda mer penger til apple, og det fort for abstinensene har allerede meldt sin ankomst haha.. Jaja, tak over hodet og mat har jeg, så skal egentlig ikke klage!

Bestilte forresten nyttårskjole i går!! Haha, tusen takk for sinssykt mange meninger og tips fra dere i forrige innlegg, men det ble faktisk en helt annen kjole enn de jeg postet bilder av, kom nemlig plutselig inn min størrelse i en kjole jeg har sett på lenge, så vips - nå er den på vei hjem hit! Gleder meg til å poste bilder av den til dere, den er såå fin♥ 

I kveld kommer typen og vi skal ha tacokveld, han reiser nemlig tilbake til Troms i militæret i morgen og den siste kjærestekos trengs før han reiser - og da skal det selvfølgelig være taco! Ellers skal jeg sørge over luksusproblemene mine og håpe noen ringer å tilbyr meg jobb snart, på mobilen jeg ikke har haha guuud livet mitt

Hva gjør dere i kveld da? Koser'sæ? 

6 kommentarer Skjul

08.01.2015 kl.19:03

Hei hei Ine! Jeg er fast leser av bloggen. Elsket den ved første øyekast. Utrolig gøy å lese når du er ute å reiser. Lurte på om du kunne blogge litt mer om reisene dine? Tips, guider osv. Jeg håper også du snart begynner å blogge ofte igjen. Er så utrolig gøy å stikke innom bloggen når det er et nytt innlegg :)
Mia Ulfsnes

08.01.2015 kl.19:29

Åhh, kjipt! Men har du prøvd å holde inn låseknappen pluss hjem-knappen samtidlig i noen sekunder? :-) Min har også bare svartnet en gang før, og da funker det!
!

08.01.2015 kl.20:10

Prøv å hold inn låseknappen og hjemknappen samtidig en liten stund, så skal den skru seg på igjen! Bruker ihvertfall jeg å gjøre når min iPhone blir svart! :-)

08.01.2015 kl.20:26

blir ikke mye kosing nei .... prøve og presentasjon imorgen ..arghhh blir dejjligt med helg!
INE KRISTINE

08.01.2015 kl.21:15

Mia Ulfsnes: har prøvd det, og mange andre tips fra nettet.. Ingenting funker foreløpig :-(
Hannah Aune

09.01.2015 kl.10:19

åå kjipt..

Ble 18 i går så hadde en fiiin dag

Skriv en ny kommentar

hits