Inspiration to the people

//Annonse

Jeg elsker å sette sammen antrekk, plagg for plagg og stå igjen med et antrekk jeg er skikkelig fornøyd med. Noen ganger gjør jeg det her på bloggen, og bruker da ekstreeemt lang tid på å klippe ut bilder, åpne de opp i college-program og redigere plaggene fint sammen. Dessuten er det et helt dagsarbeid å finne linkene til alle plaggene for å kunne vise dere hvor alt er kjøpt! 

Så når jeg fikk øye på appen SOBAZAAR ble jeg veldig positivt overrasket! Her kan man bla gjennom utrolig mange fine plagg, hjerte plaggene man elsker mest og sette dem sammen i boards, slik som dere kan se jeg har gjort i de fire boardsene øverst her. Men det jeg liker aller best med appen er at man kan bla seg gjennom andre folk sine boards, og det er SÅ mange skikkelig inspirerende mennesker i appen som setter sammen kobinasjoner jeg E L S K E R. Appen setter sammen plaggene på en fin og rask måte, og alt du trenger å gjøre er å velge ut plaggene du vil ha med, og å skrive inn navn til din board så er den ferdig. Veldig lett!

Dessuten, - om man finner noen plagg man synes er virkelig umulig å ikke kjøpe, trykker man bare på plagget og kommer rett til nettbutikken som selger det! 

Min profil kan dere se her♥ 

Har dere SoBazaar? Hva er din profil? Vil gjerne se dine favoritter :)

Én kommentar Skjul

ODA

22.12.2014 kl.15:48

Så stilig! Håper du får en fin dag videre:D

Skriv en ny kommentar

hits