Brun til jul?

//Sponset

Hei på dere♥

Jeg har testet ut en helt ny selvbruning, - VitaLiberata! Har jo vært avhengig av St. Tropez sin selvbruningsmousse i mange år nå, og selv om den er nesten helt perfekt lukter den litt i lengden, og jeg blir fort litt lei lukta. Så nå har jeg testet ut en helt ny selvbruner, denne gangen samme som blant annet Kim Kardashian bruker, og hvor kult er ikke det?

Den jeg prøvde ut denne gangen var ikke en mousse men en lotion. HELT luktfri, og fin i fargen. Tok lengre tid å smøre utover sammenlignet med moussene jeg har prøvd tidligere, noe jeg ikke likte, men tørket derimot fortere inn og jeg slapp å stå som en mumie å tørke slik som jeg bruker når jeg bruker moussen min fra St. Tropez! Ble veeeldig brun over natta, men etter en dusj jevnet fargen seg mer ut og jeg så ut som jeg kom hjem fra en ukes tid i syden, perfekt til juletider med andre ord. 

Selvbruningen finner dere her♥ 

Er dere klar over hvor vanskelig det er å ta bra etterbilder? Ser jo egentlig ikke ut som det er såå stor forskjell, men believe me, det er det!

 

Har du testet ut VitaLiberata før?

5 kommentarer Skjul

Jlb- Janne Bodin

17.12.2014 kl.11:57

Å, herlig! Trenger en selvbrungingskrem som funker :-) Takk for tips!
Camilla

19.12.2014 kl.16:09

Jeg bare lurte på om du hadde din egen bil? Så da du fikk lappen at du la ut et bilde med en nøkkel, hvis du har din egen bil hvilken har du?:):) kjempebra blogg!

19.12.2014 kl.18:25

Hei :)

Kanskje du vil bli medlem av facebook-gruppa "bloggere fra Nord-Norge." ?

Der kan du reklamere for din blogg og dine innlegg når som helst for å få flere lesere :)

Ønske dæ en fin dag videre!
INE KRISTINE

20.12.2014 kl.13:04

Camilla: Heii! Nei det har jeg desverre ikke.. Men bruker foreldrene mine sin, siden jeg syns den er veldig kul og jeg ikke akkurat trenger bil selv holder den i massevis mens jeg bor hjemme! :-) Det er iallefall en BMW 3-serien!
Maja

27.12.2014 kl.00:19

Hei!

Jeg sliter med fet hud, og av og til litt kviser. Jeg har også en del arr. Lurer derfor på om du ikke har en hudserie å anbefale, som virker mot fet hud? Jeg er såå lei av å ikke finne noe som funker. Trenger rens og fuktighetskrem, men gjerne anbefal andre pleiende ting også :)

Skriv en ny kommentar

hits