marathon, lussekatter og snø

Hei fine lesere♥

Slutten av denne uka ble ganske fullstappa av planer, så bloggen falt litt til siden. Russen hadde leid kinoen her i Brønnøysund til Hobbiten-marathon, fra klokken 21 til klokken 06 på morningen, natt til fredag, dermed ble fredagen ganske slapp selv om også den var ganske travel. Lørdag hadde jeg satt av til å hjelpe bestemor med julegavehandling, og resten av kvelden gikk til å bake lussekatter til luciatoget russen skal gå på mandag, kosekveld med Mats, pizza, julebrus og Børning, som forresten anbefales! Også i dag da dere, i dag våknet jeg opp til dette:


Er det én ting her i verden som gjør meg skikkelig glad, - er det å våkne opp til en hvit verden♥ Nå roper gårsdagens kalde pizza og friends på meg, ha en fin Søndag! Vinneren av konkurransen trekkes senere i dag :-)Én kommentar Skjul

Amanda

14.12.2014 kl.22:56

Hei!For en koslig helg :) Digger bloggen din! Lurte på om du kanskje du kunne skrive ett innlegg om hvordan du og kjæresten hånderte avstanden siden han har vært og er i militæret? Kjæresten min reiser snart og jeg gruer meg masse... Er det lett å kommunisere via mobil etc selv om han er der, hvordan er perm og lignende? :)

Skriv en ny kommentar

hits