10 spørsmål

1. Hvilken er den beste musikkvideoen du vet?

No doubt, SIA med Chandelier. Har sett den sikkert 30 ganger, uten å overdrive, og blir aldri lei. FOR en bra koreografi, og FOR en sykt flink jente som danser. At hun er bare 12 år gammel er jo også helt sjukt.2. Hva gleder deg mest?

Åå, det er så mye.. uventede brev og pakker i posten, når jeg møter typen etter lang tid fra hverandre, når jeg kan glede andre og når jeg hører folk har snakket fint om meg mens jeg ikke var tilstede.. det er så koselig♥ Også snille lesere da, selvfølgelig!

3. Hva håper du mest av alt ligger under juletreet i år?

Macbook, Givenchy Antigona vesken i sort og prada lommebok hehe, men.. på den realistiske siden håper jeg det ligger noe til jeg skal flytte ut, alt av husholdningsutstyr og sånne greier har jeg jo ingenting av! 

4. Tok du lappen for automat eller Manuell?

Automat er for pyser, manuell såklart!

5. Hva gjør kjæresten din i militæret? 

Han er ansatt i militæret, bor i egen leilighet i militærleiren på Setermoen og er i panserbataljonen, om det sier dere noe? Han skyter med tanks, så mye har jeg forstått! Også gjør han det veldig bra og jeg er veldig stolt over den flinke kjæresten min ♥

6. Favorittsang for tiden?

When you wish upon a star og walking in the air♥ Julestemning much?

7. Hvis du kunne velge bare ett reisemål du kunne reise til, og det ble ditt siste, hvor ville det vært?

Da ville jeg reist til Cuba! 
8. Sommer eller vinter?

Sommeren er uslåelig på sitt beste, men litt ordentlig vinter er også veldig deilig om det ikke bare er sørpe og plussgrader..

9. Hvilke tradisjoner har du i jula?

Oh lord, det er mange! Hele jula er jo bygd på tradisjoner. Grøt med mandel på lille julaften, spekemat på kvelden til grevinnen og hovmesteren etter å ha pyntet treet! Tre nøtter til askepott i pysjamas med hele familien mens vi spiset godteriet nissen har lagt i julestrømpene våre natt til 24. Desember, også begynner vi å bli litt rastløse halvveis ut i reisen til julestjernen. Resten av dagen gjør vi koselige ting mens vi venter på kvelden, leverer kanskje noen julegaver. Også pynter alle seg, spiser ribbe♥ med riskrem til dessert. Også må vi vente den laaaange tiden mens mamma og pappa "slapper av" til nissen kommer, og gavene kan åpnes! Elsker jul♥

10. Hvis du kunne få en million kroner, hva ville du brukt dem på?

Ville faktisk satt hele millionen på høyrentekonto, også latt rentene feite opp kontoen litt, før jeg betalte utdanningen min med det så jeg kunne slippe å ta opp lån. Fornuftige ord frøken Lading, men jeg tror faktisk det er det jeg ville gjort! Kanskje brukt 50 000 på gøy, som reiser, shopping og slikt, hihi! Og kanskje litt til forskning på noe viktig, og fattige barn. 

 

3 kommentarer Skjul

Marie-Madelen Bekken

05.12.2014 kl.09:07

Masse bra svar :D
Keths!

05.12.2014 kl.09:49

Endelig fredag! Titter innom for å ønske deg ei fin helg :))
ODA

05.12.2014 kl.15:09

Du er kjempeflink til å svare! Håper du får en super helg:)

Skriv en ny kommentar

hits