JEG ER SÅ HELDIG

JEG HAR HATT EN SÅÅ FIN DAG.

Som min gode venn Lise skrev til meg i går - alt ordner seg for snille piker, og det har jeg fra dags dato begynt å tro på. Gårsdagen var så grå og trist, og alt som kunne gå galt gikk galt og alt var supercrap. Også startet jeg dagen i dag med å få vite at forsikringen vår kanskje dekker ny macbook til meg ved en "liten" egenandel, jeg fikk låne midlertidig skolepc på skolen helt til sommeren 2015 og når jeg kom hjem hadde jeg fått pakke jeg ikke ante at jeg skulle få fra verdens beste søster i København!! Intet mindre enn en adventskalender med 24 gaver smeltet inn i en, med neglelakker fra Essie, chocolatte-pakker, sånne røde og hvite 'julegodterikroker', duftlys og kjempefine telysholdere! Også et kjempesøtt kort der dette sto:

Så bestemte mamma for å ta meg med ut på julegaveshopping, hvor vi endte kvelden på cafè med mor-datter-tid. Så dagen i dag ble absolutt en opptur, en gigaopptur fra i går! Så om jeg får bekreftet at forsikringen dekker ny mac, mangler bare en jobb, typen hjem fra militæret, og søster hjem fra Danmark, så kan julefreden senke seg i heimen ♥

Så nå sitter jeg her med min nye best-buddie fra HP og skriver nynorsk tolkning av reklame innen retorikk, og det høres vel omtrent like gøy ut som det er! Tok meg en pause nå da, for å fortelle dere om dagen og oppdatere dere på at jeg ikke gir opp livet bare fordi livet gav meg en stor sekk sitroner i går. Jeg skal fortsette planene om en bedre blogg, bare gjennom lånePC og ikke macen min! 

Hva gjør dere i dag da? 

3 kommentarer Skjul

Martha

04.12.2014 kl.22:22

Haha, ååh, begynte nesten å gråte av kalenderen og kortet du fikk! Det var såå koselig og snilt.

Godt å høre at du fikk en mye bedre dag i dag :-) Klem
ODA

05.12.2014 kl.15:17

Kjempekoselig gave! Håper du får en fin helg:)
S

06.12.2014 kl.21:10

Noe så koselig gjort av søsteren din!

Hvorfor har du sluttet å jobbe i parfymebutikken?

Skriv en ny kommentar

hits