Alt som kan gå galt, vil gå galt

Våknet til storm og flomvarsel i dag, som jo bare er nok en idyllisk desemberdag på helgelandskysten, så litt lettere irritert over å nærmest svømme til skolen kom jeg endelig fram til timen jeg skulle ha i morges - helt sinnssykt pissvåt, men. I skoletimen brukte jeg macbooken min slik som jeg alltid gjør, og alt virket helt normalt (do you get what I'm heading at?), dro hjem etter denne timen for å blogge, tok macen opp av sekken, åpnet den og stirret inn i svart.

Og siden har jeg grått, bannet, sendt sikkert hundre meldinger til mennesker jeg såvidt kjenner i et desperat forsøk på å få hjelp, og ikke minst snakket alvorlig med macen for å få den til å forstå at dette var et jævla dårlig tidspunkt å bestemme seg for å dø på. Og ikke nok med at IKT-avdelingen på skolen kom på slutten av dagen og gav meg den fantastisk dårlige nyheten om at å få liv i macen var en lost case, men da jeg skulle ta meg sammen og tenke at det kom til å løse seg fant jeg ut at moder jord bestemte seg for å gi meg uka i dag også, som jo ikke kunne passet bedre!

Heldigvis tok jeg backup av alle gamle dokumenter og bilder etter at macbooken ble borte med baggasjen vår da jeg var i New York i sommer, men ingen bilder fra 2014 er tatt backup av, og ingen av årets skoledokumenter heller, som jo er veldig ugreit med tanke på heldager og ikke minst eksamen til våren. Så nå sitter jeg her da, med 600 kroner på konto, ingen jobb, ingen data, med tidenes menssmerter og storm utenfor husets vegger og lurer på hva galt jeg har gjort for å fortjene en dag som dette.

Nå har jeg hatt macen min i 5 år snart, og til apple å være synes jeg det er helt sinnssykt bra gjort av skjebenen å holde liv i den så lenge. Ikke det at jeg tror det noen sinne hadde passet bra at dataen stryker med, men akkurat nå passet det så veldig dårlig. Og skal jeg først ha ny data skal jeg ha ny macbook, noe annet kommer ikke på tale. Og da må jeg vel ut med nærmere 9 000 kroner.

Får vel bare lete fram notatbok og penn jeg nå da, også skrive ut ruteark når vi har økonomitimer på skolen, haha herregud jeg er så deep down nå, jeg gir opp

 

7 kommentarer Skjul

Lise Sund

03.12.2014 kl.21:10

Kjære Inemor<3 Sku bære minn de på at dæ ordna se førr snille piker :) Å snart e dæ jul!!:D
LifebyCamilla

03.12.2014 kl.21:16

Åh, det er såå kjipt! Uff... nesten det samme skjedde for meg for ikke så veldig lenge siden. Plutselig ville den ikke skru seg på, og jeg fikk fullstendig panikk. Heldigvis for meg var det ikke noe galt! Annet enn at jeg hadde en vrang stikkontakt hjemme! Håper det ordner seg for deg, og at macen blir frisk igjen :)
INE KRISTINE

03.12.2014 kl.21:45

Lise Sund: haha åå, takk Lise du gjør hverdagen bedre me ditt smil å skjønne væsen <3 å når du e random å tar på håret mitt å sånn

04.12.2014 kl.09:54

Du kan prøve å koble opp macen din med en annen mac med en firewire, da kan du åpne og overføre dine dokumenter til den andre macen! Macen din blir på en måte koblet opp som en harddisk til den andre macen! Er ikke sikkert det går når den er helt svart, men det går jo ann å prøve! Min ble også plutselig helt svart, da sendte jeg den inn og de byttet ut hovedkortet, når jeg fikk den tilbake var alt av bilder og dokumenter der enda :)
INE KRISTINE

04.12.2014 kl.11:08

Anonym: tusen takk for tips! Skal sende den inn til eplehuset også får de se hva de kan gjøre.. Håper på det beste!

04.12.2014 kl.20:26

min mac gikk også i svart, sendte den inn på coop elektro. de fant ikke noe feil, fikk heller ikke til å lade den. men den startet opp etter 2 uker i ``koma´´:)
INE KRISTINE

04.12.2014 kl.22:41

Anonym: Hm, dette hørtes jo på en måte lovende ut? Men kjedelig å vente 2 uker på at den kanskje gjør det samme som din.. Men krysser fingerne!

Skriv en ny kommentar

hits