Hud og bryn

//Innlegget inneholder enkelte affiliatelenker men ingen produkter er sponset og innlegget er ikke skrevet som reklame//

Hei superlesere! Setter stor pris på responsen i forrige innlegg, og venter ikke med å begynne med mine løfter om en bedre blogg, så her er første skritt på veien - 

I dette innlegget skal jeg ta for meg tre favorittprodukter som kom i posten i dag, nemlig min kjære Brow Wiz fra Anastasia, mineralpudder fra BareMinerals og solpudder fra TooFaced! Ingenting er sponset, just so you know :) Og resultatet av disse tre produktene ser dere her:

 

Alright, let's get to it! Først starter jeg med mineralpudderet fra BareMinerals i versjonen matte, og i fargen light. Jeg har brukt dette pudderet i mange år, og liker å bruke det i perioder der huden min er klikk, for å lette på samvittigheten og for å føle meg bedre. Denne lille saken inneholder nemlig ingen humbug, kun naturlige ingredienser som ikke tetter igjen porene i huden, noe som betyr at huden får puste, noe den ikke gjør ved bruk av f.eks flytende foundation eller mange andre typer pudder. Matte-versjonen av pudderet er dessuten perfekt til litt fet hud, slik som min, og dekker urenheter og rødfarge i ansiktet kjempebra.

Vet at denne selges hos mange forhandlere i butikker, men jeg vil anbefale dere å kjøpe pudderet via blivakker, for det er myye billigere og jeg kan garrantere at produktet er like bra som det de selger i kosmetikkbutikker. Dere kan også sjekke produksjonsdatoen på produktene, og hver gang jeg har gjort det har det vært produsert for kun noen måneder siden, på lik linje med produktene som selges hos kosmetikkforhandlere, så jeg gir det grønt lys! Sier ikke at dere ikke skal være forsiktige med å handle kosmetikk på nett, men mine opplevelser med netthandel av sminke har vært veldig bra. Går jo likevel ant å dra innom en kosmetikkforretning for å finne rett farge til akkurat deg, ellers kan du ta en rask fargetest av huden din HER

Pudderet jeg har finner dere HER, resten av fargene i samme type pudder finner dere HER

 

Nå på vinteren blir huden fort gusten og kjedelig, litt grå på en måte? Og det vil jeg ikke ha noe av! Så da er jeg faktisk helt avhengig av solpudder. Jeg bytter mellom dette, mitt terracotta fra Guerlain og et supergammelt fra BareMinerals. På bildet over viser jeg hvor jeg pleier å legge pudderet, for å contoure ansiktet og legge litt glød samtidig som jeg skyggelegger. 

Solpudderet kjøpte jeg på Sephora i San Francisco (♥) men dere kan også få det HER

 

Er det noe dere har kommentert mye, er det bryna mine. Selv har jeg alltid hatt litt angst og panikk for hele bryngreia, fordi det er dødsvanskelig å få de symetriske, å få de perfekt tykke, få de i rett farge og ikke minst rett form til mitt ansikt, flere som føler med meg der eller? Men, med mange års prøving og feiling, rompetrollform og ingen form i det hele tatt - har jeg nå endelig slått meg til ro med de jeg har nå, og håper jeg kan se tilbake på bilder av meg om 10 år og ikke skjemmes av bryna slik som jeg skjemmes over bilder fra da jeg var 15. 

Dere har derimot nesten alltid sakt at bryna mine er fine (sååå hyggelig å høre, så er jeg trygg på at de ikke ser helt grusom ut iallefall) og jeg har blitt spurt regelmessig om hvordan brynspenn jeg bruker, hvilken farge det er og hvordan jeg får bryna til å se naturlige ut. Jeg har byttet litt fram og tilbake, men den jeg alltid faller tilbake på er Brow Wiz fra Anastasia. Jeg har byttet mellom fargen Ash blonde og fargen Ash Brown, men holder meg for tiden til sistnevnte og synes den gir perfekt farge til meg! 

 

FØR

 

ETTER

Min absolutte favorittbrynspenn har jeg kjøpt HER ♥♥♥


Har dere prøvd noen av disse produktene før?

7 kommentarer Skjul

Keths!

02.12.2014 kl.16:31

Titter innom for å ønske deg en fin tirsdag! :)
Ida

02.12.2014 kl.22:20

Hei!

Er litt random, men synes du det hadde vært rart å gå med en sølvfarget paljettkjole på julebord? Tenkte siden du skrev det forrige innlegget ditt med julelook'en :) Jobber på klesbutikk :)
INE KRISTINE

02.12.2014 kl.22:22

Ida: Hei! Nei herlighet, absolutt ikke! Men den er dessuten mer lilla enn sølv, så passer seg utmerket :D den er superfin!
Amalie

02.12.2014 kl.22:45

Du har ekstreemt fine øyenbryn, haha litt sært å si men ja!!
INE KRISTINE

03.12.2014 kl.09:27

Amalie: ååå tusen takk!
Martyna

03.12.2014 kl.19:01

Heeey, i have a question, do You use any foundation or only a powder? :)
INE KRISTINE

03.12.2014 kl.19:29

Martyna: In this look I only use powder, because it is a foundationpowder so it has quite good coverage :-)

Skriv en ny kommentar

hits