Produktanbefaling - hårpleie

Jeg lider for tiden av min årlige vinter-hår-krise, og må streve med en manke som enten er så elektrisk at det suger seg til alle omgivelser jeg begiver meg ut i, eller så tørt å trist at jeg ikke gidder annet enn å kaste håret opp i en dått. Så når jeg var så heldig å få forespørsel om å motta Pantenes 1 minute wonder ampoules ble jeg strålende fornøyd! Endelig, skulle jeg få skikk på håret mitt. 

I pakken jeg fikk var det 3 like store 'ampuller' med produkt. Det geniale med disse er at de skal kun virke i ett minutt, ETT MINUTT, som er perfekt for alle utålmodige sjeler der ute. De "vanlige" hårkurene fra frisøren som skal virke i sånn 10 minutter - I stand no chance. Går vanligvis lei av å vente etter 2 minutter også spyler jeg det ut og tenker 'pytt pytt'. Så Pantene har iallefall vært dødslure når de fant på dette, jeg er fornøyd!

Dessuten virker produktet. Jeg klarte ikke vente med å teste det ut, så selv om jeg allerede hadde dusjet måtte jeg bare gnu produktet inn i håret og prøve det likevel. Og guuud så mykt og godt håret kjentes etterpå, endelig fikk det fukten det så sårt trengte, og det holdt seg faktisk fra å være elektrisk nesten hele dagen!! Og det er lenge siden det hold seg sånn sist. 

 

<- FØR - ETTER ->


Produktet får dere kjøpt hos Pantene-forhandlere! Tommel opp :)

3 kommentarer Skjul

Kamilla Haaland

26.11.2014 kl.20:14

Herlig! Jeg venter ALDRI så lenge som man skal med hårkuren.. HEHE
Camilla

27.11.2014 kl.13:24

tommel opp for fantastiske hårprodukter! Jeg deler ut 3 goodiebags med Miracle moist set fra Aussie, hårkuren der skal være i håret i 3 minutter da, ikke så kort som 1 hehe, men man får fantastisk hår i hvertfall :)
M

28.11.2014 kl.19:41

Sponset igjen uten å nevne det? :p ikke bra, ikke braaa.

Skriv en ny kommentar

hits