Jeg konverterer

Tok nettopp meg selv i å tenke på hvordan bånd jeg skal bruke på julegavene jeg har kjøpt, etter å ha lest ned én side i religionsboka og ikke fått med meg en dritt av det jeg leste der. Oppmerksomheten henger liksom ikke helt med der den burde være når jeg har en liten søtnos som ligger så skjønt ved beina mine og vil helst leke mens jeg sitter her med boka håpløst i hendene og tenker på julegaver, hunden og alt annet enn religionsprøven vi har i morgen. 

Livet med valp er utrolig koselig, GØY og veldig slitsomt på en og samme tid. Stakkars lille er ikke helt trygg med å være i nytt hus med nye mennesker, og gjør mye rart (som vi har googlet og funnet ut er helt normalt) samtidig som han gjør så veldig mye gøy også. Kan sitte å se på han i mange timer der han virrer seg inn i gardiner, begraver hodet inni barnetøfler og gjemmer dentastix på de merkeligste steder. Søt er han iallefall og jeg gruer meg til han må dra! 

Så gøy at så mange ble med i konkurransen om Sudio headphones, konkurransen er over på lørdag så bare meld dere på mens dere kan. På søndag kommer forresten en ny konkurranse, denne gangen med en premie jeg vet dere liker! Såå følg med♥

Noten Bilder fra helga mii da, øverst til venstre er meg og typen, til høyre er det i tradisjon tro vafler når jeg er på besøk oppe i nord, nede til venstre er søtnosen selv og til høyre meg!

Nå skal jeg og Frost ut på siste tur for i dag, så må jeg for alvor ta religionsboka i fanget og konsentrere meg om innholdet. Ha en flott tirsdag da♥

Ingen kommentarer Skjul

Skriv en ny kommentar

hits